Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POSJETU ŠKABRNJI

Vesna Škare-Ožbolt: Sve su žrtve jednake

Vesna Škare Ožbolt
18.11.2009.
u 12:37

- Kada postanem predsjednica, promijenit ću državni protokol i bit ću u istome danu i u Vukovaru i u Škabrnji - rekla je Vesna Škare-Ožbolt.

ŠKABRNJA - Neovisna predsjednička kandidatkinja Vesna Škare-Ožbolt danas je u Škabrnji kazala kako je nedopustivo da se radi razlika između vukovarskih i škabrnjskih žrtava.

- U budućim obilježavanjima ovih godišnjica žrtve u oba mjesta tragedije moraju se izjednačiti jer nema malih i velikih žrtava. Sve su žrtve jednake! Državna izaslanstva ne bi smjela poticati tu razliku nego bi u istome danu morala biti i na jednome i na drugome mjestu. Kada postanem predsjednica, promijenit ću državni protokol i bit ću u istome danu na ta dva mjesta - rekla je Vesna Škare-Ožbolt.

Komentara 3

RO
RobyRoby
13:02 18.11.2009.

Grozno, kome ona glumu glumi, a osmjeh joj je tako neprirodan

CO
cornaco
18:15 22.11.2009.

Koju izdaju! Izdao nas je HDZ!!!! Mi Vukovarci znamo to jako dobro.Vesna samo naprijed

DA
davormr
08:41 19.11.2009.

Vesna, Hrvati ne zaboravljaju tvoju izdaju! E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i riješimo to već u prvom krugu. Birajmo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije