Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Procurila snimka

Skandal: Djeci s poteškoćama u razvoju dali da iskopavaju igle!

Štićenici novosadskog Doma za djecu s posebnim potrebama morali kopati po medicinskom otpadu
YouTube
03.08.2013.
u 17:46

Procurile su snimke na kojima se vidi kako djeca, štićenici doma, golim rukama prekopavaju medicinski otpad, poput igli za šprice, kapi za nos, antibiotika, infuzija, plazme i analgetika

Veliki skandal potresa novosadski Dom za djecu s poteškoćama u razvoju. Procurile su snimke na kojima se vidi kako djeca, štićenici doma, golim rukama prekopavaju medicinski otpad, poput igli za šprice, kapi za nos, antibiotika, infuzija, plazme i analgetika, javlja RTV.

Sve to odvijalo se uz prisutnost psihologa i medicinskog radnika.

Dejan Nestorović iz 'Sigurne pozicije' rekao je kako su djeca bila zastrašivana te je na njih vršen pritisak da nikome ništa ne kažu. Prema informacijama 'Sigurne pozicije' djeca su iskopala oko pet velikih vreća neiskorištenog medicinskog materijala. Pozivaju nadležne institucije da ispitaju slučaj do kraja te da se otkrije tko je odgovoran za zakopavanje velike količine lijekova u blizini dječjeg igrališta.

>> Odgojiteljica u vrtiću zaključala djecu na tavan zbog neposluha?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije