Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog hrane

Sjeverna Koreja pristala prekinuti obogaćivanje urana

koreja
afp
29.02.2012.
u 16:40

Glasnogovornica State Departmenta Victoria Nuland izjavila je da se Pyongyang obvezao i na prekid nuklearnog programa i na prekid testiranja projektila dalekog dometa

Sjeverna Koreja pristala je prekinuti obogaćivanje urana, a zauzvrat su iz Washingtona obećali oko 240 tisuća tona prehrambene pomoći toj zemlji, uz mogućnost dodatnog slanja hrane, javlja BBC.

Glasnogovornica State Departmenta Victoria Nuland izjavila je da se Pyongyang obvezao i na prekid nuklearnog programa i na prekid testiranja projektila dalekog dometa te je dodala kako je Sjeverna Koreja pristala da UN-ovi inspektori posjete postrojenje u Yongbyonu da provjere ispunjavaju li dogovor.

Komentara 17

TO
Toni50
17:54 29.02.2012.

Zauzvrat će dobiti hranu iz SAD-a dobivenu iz Japana zabadava i to obogačenu ... Sjeverna Koreja pristala prekinuti obogaćivanje urana.. Blago njima sda če se ugojiti kao sumo hrvači - točnije gurači.. Sada samo neka počnu i da svoje raketekete režu uništavaju i onda se zna kako prolaze kao i Sadam !

BK
B Kosa
18:52 29.02.2012.

Ja sam makar bio i seljak predvidio ako dode onaj sto je pohado skolu u Svicarskoj da ce poceti na bolje samo u komunizmu nesmijes to ni raditi naglo nitko nji nece napasti to oni vlastiti narod plase kao i juga Kada je juga raskinila sa staljinom mnogi glupi komunisti su zalili neki se i pobunili

KK
KlNGS KlNG®
17:05 29.02.2012.

odlična vijest dali smo im 20 milja u staroj hrani, a ovi plaze kao da su dobili kavijar....što ćeš....komunisti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije