Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raketni pakt

Sjeverna Koreja prijeti: Imamo rakete koje mogu pogoditi SAD

rakete
AFP
09.10.2012.
u 09:11

Domet sjevernokorejskih raketa ne uključuje samo američke baze smještene u Koreji nego i područje Japana, Guama i SAD-a

Sjeverna Koreja objavila je da ima rakete koje mogu ispaliti čak do američkog kopna i to nekoliko dana nakon što je Južna Koreja objavila da se dogovorila sa SAD-om o proširenju svog raketnog programa, javlja CNN.

Domet sjevernokorejskih raketa na uključuje samo američke baze smještene u Koreji nego i područje Japana, Guama i SAD-a.

Naime, Južna Koreja u nedjelju je objavila dogovor s SAD-om kojim je dopušteno Seulu da proširi domet svojih balističkih raketa do sjevernog poluotoka Sjeverne Koreje. Tako je raspon proširen s dosadašnjih 300 kilometara na 800 kilometara.

– Cilj ovog raketnog pakta proizašao je iz oružane provokacije Sjeverne Koreje. Ako nas misle provocirati, spremni smo onesposobiti njihove nuklearne i raketne programe odmah u početku – rekao je južnokorejski savjetnik za nacionalnu sigurnost Chun Yung-woo.

>> Južnokorejska mornarica zapucala na ribarske brodove iz Sj. Koreje

Komentara 73

Avatar intimus500
intimus500
20:32 09.10.2012.

mene uvijek fascinira cinjenica da postoji osobe koji navijaju / brane dikraturu u s.k. .... nikako mi nije jasna motivacija :-(

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
09:20 09.10.2012.

ahahahahaa koje --nebuloze--....jelse moze nekako bez Rata,,eheehehh

Avatar Alfons_x
Alfons_x
20:25 09.10.2012.

09.10.2012. u 16:57h Stockholm je napisao/la: + - 09.10.2012. u 16:09h Startrack je napisao/la: Bazhenov Izrael je zapad jer je cuvar nasih krscanskih svetinja. Pozdrav Izraelu cuvaru krscanskih svetinja. ******************************************************************************* Tako je, prijatelju! Puno pozdrava iz Stockholma! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Vidiš stockholmeme vas dvojica ste klasični primjer kako kaže stardrek mahnitova, sada ću ti dati primjer zašto....radi se naime o selu al-Tuwani to je Kršćansko selo čiju djecu na putu do škole Židovi gotovo svakodnevno kamenuju.....nadalje ti isti židovi ne vjeruju u Isusa Krista najveću kršćansku svetinju na čijoj muci je Kršćanstvo zasnovano, i ne smatraju ga Božjim sinom nego šarlatanom....ipak za stardreka i štokholma su oni "čuvari kršćanskih svetinja".............kakvi manitovi su ta dvojica....za stardreka mi je jasno.... seljo iz krša:) Ma jasno mi je i za ovu papigu....obitelj je to:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije