Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE REKLAMA'
Povratak na članak

Sjeverna Koreja odbila Trumpov prijedlog da se sastane s Kimom

Trump je rekao da je voljan razgovarati sa sjevernokorejskim čelnikom kako bi pokušao zaustaviti nuklearni program Pjongjanga

Komentari 7

DU
Deleted user
02:01 24.05.2016.

Trump bi vjerojatno više postigao sa pragovorima nego ijedan drugi političar ako ništa drugo strpali bi ga u zatvor i onda bi potpisali sporazum o razoružanju. Ali ako dođe na vlast Killary ona će mudro izbjeći S. Koreju sa usputnimm snažnim osuđivanjima. Kao i njen prethodnik Buš koji je rađe napao seljake u Afganistanu jer oni nemaju vojsku da im uzvrati onom žestinom koju su osjetili Amerikanci kada su bježali pred Sjevernokorejskom vojskom arlaukajući nemojte pucati.

VL
DU
Deleted user
00:37 24.05.2016.

Trump,F OFF

VL
Avatar Dalmatinka
Dalmatinka
13:20 24.05.2016.

Trump je ipak za neke promjene, a Hillary je za status quo, najvjerojatnije bi bila puno agresivnija i od Obame

VL
Avatar mason
mason
03:09 24.05.2016.

Normalno da to ne odgovara Sjevernoj Koreji. Zasto? Sjeverna Korea zivi od prepadanja Juzne Koreje. Kad god im zatreba hrane oni izvedu neku probu i eto kontejnera sa juga. Poslije toliko godina komunizma, socijalistickog (ne )radnickog samoupravljanja narod je izgubio radnu naviku. Pa vidite u Hrvatskoj poslije toliko godina koliko je crvenih parazita, a zamislite njih. S Koreanci su navikli na nerad i jedan obrok dnevno. Ljudski organizam se na sve prilagodi ,oni su se smanjili za oko 9 cm i laksi su za oko 21 kg od Juznokoreanaca. Samo im predsjednik porastao i otezao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.