Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kim Jong Un

Sjeverna Koreja neće koristiti nuklearno oružje, ako joj ne zaprijete

Sjeverna Koreja
Foto: Reuters
1/3
08.05.2016.
u 10:00

Naime, Sjeverna Koreja još je 2006. godine testirala nuklearna oružja, a prijetila se da će njima napasti Južnu Koreju i Sjedinjene Američke Države

Kim Jong Un, glavni vođa Sjeverne Koreje na sedmom kongresu vladajuće Radničke stranke u gradu Pyongyang, kazao je da će normalizirati odnose sa neprijateljskim zemljama.

Naime, Sjeverna Koreja još je 2006. godine testirala nuklearna oružja, a prijetila se da će njime napasti Južnu Koreju i Sjedinjene Američke Države, javlja BBC.

Međutim, Kim Jong sada ističe da neće koristiti nuklearno oružje ukoliko njegova suverenost ne bude ugrožena.

>> Sjeverna Koreja navodno priprema novi nuklearni pokus

Komentara 1

DU
Deleted user
10:09 08.05.2016.

Živio Bucko ! Neka američki imperijalisti osjete što znači strah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije