Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod odmorom

Sjekirom ganjali učenika po školskom dvorištu!

sjekira
Ilustracija
27.11.2012.
u 09:46

Učenik je brzom reakcijom uspio izbjeći napad dvojice nasilnika

Dvojica mladića od kojih je jedan bio naoružan sjekirom u školskom dvorištu novosadske Tehničke škole "Pavle Savić" naganjali su učenika te škole za vrijeme odmora.

Kako piše Blic, učenik je brzom reakcijom uspio izbjeći napad dvojice nasilnika, a pretpostavlja se da je riječ o navijačkom obračunu.

Učenik koji je bio meta napadača navijač je FK "Vojvodina" i imao je na sebi trenirku s obilježjima tog kluba. Novosadska policija ubrzo nakon incidenta uhvatila je jednog napadača, a traga se za drugim čiji je identitet već poznat.

Ključne riječi

Komentara 5

TH
thekurcula
11:27 27.11.2012.

Ja bih, da sam vlast, zabranio navijanje za neki fudbaslki klub jer ta aktivnost očigledno od tih mladih ljudi stvara kompletne idiote!

DZ
dzukaficuka
20:44 27.11.2012.

Sigurno Srbi iz Krajine ili BiH nejacad na jednog i to sa sekirom

KO
koza2
10:49 27.11.2012.

Ako nisi jači, budi bar brži...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije