Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB

Šišljagić: Nećemo ulaziti u koalicije ni prije ni poslije izbora

sisljagic
Maja Šantoši/Pixsell
04.09.2011.
u 14:13

Izjavu premijerke Jadranke Kosor da je Hrvatska izašla iz krize komentirao je riječima kako se "svakakvih gluposti naslušao"

OSIJEK – Na parlamentarne izbore HDSSB ide samostalno. Ni sa kime nećemo koalirati, a posebno ne sa SDP-om i Kukuriku koalicijom, odnosno HDZ-om - poručio je čelnik HDSSB-a Vladimir Šišljagić. Ni poslije izbora, dodao je, koalicije ne dolaze u obzir.

- Nećemo ulaziti u nikakvu trgovinu za ministarska mjesta, ne želimo sudjelovati u kadrovskim križaljkama kada se bude sastavljala Vlada RH – istaknuo je.

HDSSB će se u svom predizbornom programu zalagati za regionalizaciju Hrvatske u pet regija. Tražit će i uspostavu dvodomnog parlamenta u kojemu bi bio i dom regija. Zastupat će i otvorene liste na izborima, odnosno da građani zaokružuju kandidata kojega poznaju, a ne političke stranke koje kasnije "raznim inžinjeringom i manipulacijama dovode premijera i ministre".

Izjavu premijerke Jadranke Kosor da je Hrvatska izašla iz krize komentirao je riječima kako se "svakakvih gluposti naslušao".

- Najsretniji bih bio da smo na nultoj poziciji pa da sad počnemo izlaziti iz krize. Ali bacanje kamenja i kojekakve eskapade što čini premijerka, ne izuzimajući ni Kukuriku koaliciju, njihove večere i zapravo saveze koji imaju svoj začetak u kojekakvim birtijama i restoranima, zaista Hrvatsku ne može izvući iz krize. Nisu dorasli ni manjim problemima – poručio je Šišljagić.

Komentara 16

PL
plavatrava
14:47 05.09.2011.

jel\" ih to netko hoće

AR
ariesrevelator
15:14 04.09.2011.

dardal Što misliš, koliko ima ljudi da ti to prođe; koje su to domoljubnie visine i mudrosti ... Ali, dobro, šarenilo je šarenilo i kad je potpuno bezveze i bez sadržaja ... Nekome.

PA
passat
16:11 04.09.2011.

Šišljagiću samo mi kaži koliko imaš srba u vrhu stranke,ako nemaš imaš mojih 5 glasova iz kuće a možda postanem i član ja uvjek glasam za desnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije