Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobilna aplikacija BetaWarea
Povratak na članak

Siščani od sada putem CityHuba mogu direktno prijaviti problem komunalnim gradskim službama

Aplikacija, koju je izradila osječka tvrtka BetaWare, počela je s radom ovih dana, a Sisak je postao četvrti grad u Hrvatskoj koju je koristi.

Komentari 3

KS
krao_sam
22:56 07.07.2015.

siscani su vjernici. oni vjeruju. i ljube dom prije svega.

VL
OB
Objektivno...
06:56 08.07.2015.

Čujem od jednog lege da u Osijeku to funkcionira na način tako da kad fotografiraš nekog gradskog moćnika (npr. suca ili policajca kako krše propise) oni te kazneno prijavi za najnovije kazneno djelo (čl. 140. KZ nametljivo ponašanje) tako da možeš lijepo biti osuđen na godinu dana zatvora da razmišljaš o City Hubu. Zato je sigurnije otići na Porn Hub :( Tamo drugi fotografiraju :)

VL
MU
Mukowsky
17:53 07.07.2015.

Zamisli da Zahreb uvede ovu aplikaciju. Sve prijave išle bi odmah Bandiću, pa TV ekipama kako bi mogle Bandića slikati kako dela.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.