Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sisak: Pijan preživio udar vlaka

vlak
Arhiva VL
18.12.2009.
u 11:32

Vozilom hitne medicinske pomoći muškarac je prevezen u Opću bolnicu u Sisku gdje je zadržan na liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda koje nisu opasne po život, a alkotestiranjem mu je utvrđeno 1,79 g/kg.

Noćas, 18. prosinca oko ponoći, putnički vlak koji je vozio sa željezničkog kolodvora u smjeru Sisak-Caprag na željezničkoj pruzi između ulica I. K. Sakcinskog i Kralja Tomislava udario je 31-godišnjeg Petrinjca koji je hodao prugom.

Nakon udara on se udaljio, a policijski službenici zajedno s ekipom Hitne medicinske pomoći obišli su taj dio pruge, ali nisu ga našli. Pronašli su ga bez vidljivih ozljeda na autobusnom stajalištu u Ulici kralja Tomislava.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu u Sisku gdje je zadržan na liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda koje nisu opasne po život, a alkotestiranjem mu je utvrđeno 1,79 g/kg.

Ključne riječi

Komentara 5

IV
ivako
18:48 18.12.2009.

Ma je vijest da je pijanca udari vlak? No kakvi su to novinari koji misle da smo toliko ludi (ili možda jesmo). Pa zar djeca u Capragu hodaju uz prugu gola na -6 C.

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
15:57 19.12.2009.

OCJENA: -1 18.12.2009. u 18:48h ivako je napisao/la: Ma je vijest da je pijanca udari vlak? No kakvi su to novinari koji misle da smo toliko ludi (ili možda jesmo). Pa zar djeca u Capragu hodaju uz prugu gola na -6, ... za tebe ivanko, s pravom se moze reci da si bedast, ... Umjesto sto blebeces bez veze, .. procitaj sta pise ispod slike, ...Druga je stvar ako mozda neznas sta znaci rijec ARHIVA, .. tad ti je oprosteno.

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
11:54 18.12.2009.

Dokaz vise da ni bog nece budale i pijanice, hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije