Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svećenik Tomušić

Sisačkoj biskupiji ne smetaju svećenikove 'igrice'

'28.12.2011., Pokupsko - Zupa Uznesenja Blazene Djevice Marije i zupni dvor u Pokupskom gdje je velesasni Marko Tomusic imenovan za privremenog upravitelja. Djakovacko-osjecki nadbiskup monsinjor Mari
'Goran Stanzl/PIXSELL'
29.12.2011.
u 11:04

Tomušić ne griješi – nije se koristio dildom pred vjernicima, nego u vlastitoj sobi?!

Sisačkoj biskupiji ni najmanje ne smetaju perverzije vlč. Marka Tomušića i njegovo perverzno ponašanje za njih nimalo nije sablažnjivo. Oni su za njega dobili “pozitivnu” preporuku iz Đakova i to je bilo dovoljno da ga, nakon što je perverzni svećenik osvanuo po svim medijima u Hrvatskoj, zaposle u župi Pokupsko.

‘Pa on to sve poriče’

“U slučaju vlč. Marka Tomušića nema nikakvi tajnih elemenata koji bi vas mogli zanimati. Radi se o uobičajenom povjeravanju službe privremenog upravitelja župe Uznesenja BD Marije u Pokupskom nakon što je đakovačko-osječki nadbiskup sisačkom biskupu dao preporuku za vlč. Marka Tomušića. Služba privremenog upravitelja dodijeljena mu je na određeno vrijeme (godinu dana). Privremena uprava nekom župom ne uključuje inkardinaciju svećenika u biskupiju na čijem se području župa nalazi”, odgovorio nam je vlč. Antun Sente ml., predstojnik Ureda za odnose s javnošću Sisačke biskupije. Na naše inzistiranje da se ne radi ni o čemu “tajnome”, nego, štoviše, “javnoj tajni”, koju je vlč. Tomušić podijelio s cijelom javnosti, u Sisačkoj su nam biskupiji rekli da preispitamo svoj odnos prema “sablažnjivom” te da sve provjerimo kod nadbiskupa Srakića ili kod župljana Berka, gdje je Tomušić bio župnik.

“Mi za sada nemamo nikakve takve indicije u župi Pokupsko. A treba jasno reći i ovo: razlog zašto je otišao iz Berka nije bilo župnikovo “javno sablažnjivo ponašanje“ – jer župljani su bili zadovoljni njime – nego upravo pisanje medija koji su gladni senzacija i skandala iskoristili njegov – ako je njegov, jer on to poriče – doista nedoličan postupak na internetu, što nije bilo učinjeno pred ni jednim vjernikom, već u njegovoj sobi”, kažu iz tajništva Sisačke biskupije.

Kako je počelo

Međutim, ono što je vlč. Tomušić “privatno” radio u svojoj sobi doista je šokantno, gnjusno i napose perverzno. Naš urednički tim, koji je pogledao videosnimku, još ima noćne more jer Tomušić svoj internetski videorazgovor s Ilijom Lutrovom (34) iz Novog Sada započinje gol i opasan u sado-mazo kožno remenje, koje se  može nabaviti isključivo u sexy-shopovima. Pokazuje poveći gumeni penis i cijelo ga vrijeme razgovora snima kamera s računala dok on masturbira. U sljedećem trenutku slijedi kombinirano samozadovoljavanje dildom i rukom...

Takvo ponašanje doista je uobičajeno i normalno za jednog svećenika, čovjeka koji je primio red svetog sakramenta, opslužuje vjernike u Božje ime, svojim rukama dodiruje posvećene predmete, služi misu, ispovijeda ljude i ostalo.

“Sve nam to izgleda kao orkestrirana hajka i nemamo što drugo reći, nego da bi bilo bolje da se vodite činjenicama, a ne da uništavate živote ljudi – radi vlastite zarade i promidžbe”, piše tajništvo Sisačke biskupije potpuno abolirajući perverznog svećenika, čiji je slučaj Đakovačko-osječka biskupija trebala riješiti po važećim kanonskim normama, a ne cijeli slučaj gurnuti pod tepih.

Komentara 10

IO
Iohannes
11:31 29.12.2011.

Koje novinarstvo! Čudo je što Tomušić mirno živi? Čak da je i uradio ono što mu pakujete, nikoga nije napao ni oštetio. A vi, novinari, koliko ste laži do sada isporučili, kolikima zagorčali dane i noći pa živite mirno! Kakvo licemjerje!

FI
fiberglas
11:46 29.12.2011.

Nije samo problem njegove prljave ruke kojima dodiruje najsvetije nego što je po vlastitom priznanju deklarirani pedofil! To je osnovni problem - PEDOFILČINA! A glupih i priglupih župljana bilo je i bit će. Kad im unucima, kćerima i sinovima zavuče debelu masnu popovsku ..činu neka se ne žale, nego neka radosno uskliknu -blagoslovljeno. Budale nad budalama!!!!

DU
Deleted user
11:23 29.12.2011.

Takvog popa ste i zasluzili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije