Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna slika
Povratak na članak

Siromašnima podijelili 110 paketa hrane u samo pola sata, mnogi ostali praznih ruku

Pozivamo sve dobročinitelje, političare, gradske i županijske tvrtke, OPG-ove da otvore svoja srca i pomognu popuniti police naše socijalne samoposluge, a na radost povorke gladnih koji strpljivo čekaju svoj red, apelira Š. Čučak.

Komentari 4

DR
dragica949
19:22 30.07.2015.

Sramotno i užasno,u prelijepoj i nekoć prebogatoj Slavoniji ljudima dijele paketiće za preživljavanje.I to još mora izgledati kao nešto pozitivno i humano.Bila bi najsretnija kad bi objavili da se sva takva mjesta zatvaraju er za njih nema više potrebe.

VL
KA
KaNiDora
14:59 30.07.2015.

Bojim se ovo komentirati .. da ne bude kao ona akcija Dječje srce ili dobro srce.. ne znam već

VL
OG
Oger
19:35 30.07.2015.

U srcu Slavonije gladni ljudi!! Daleko ih je doveo njihov HDZ, HSP, HDSSB i slicni.

VL
OB
Objektivno...
15:46 30.07.2015.

Zašto se ne napiše ime tog časnog poduzetnika pa da mu svi odamo počast? Da nije možda neki od onih humanitarnih poduzetnika gdje je poznata lokalna humanitarna udruga na Trgovačkom sudu registrirala dva trgovačka društva za turizam i ugostiteljstvo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.