Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNA IGRA

Sirijski snajperisti natječu se u ubijanju trudnica i djece?

sirija
Reuters/PIXSELL
23.10.2013.
u 17:04

Na meti su im bile žene u kasnijim razdobljima trudnoće, što znači da je bilo očito da su trudne

Sirijski snajperisti navodno se natječu u pucanju na civile, a na meti su i djeca te trudnice i njihova nerođena djeca, ispričao je za CNN Britanac David Nott, liječnik koji je volontirao za organizaciju Syria Relief. Nije poznato je li riječ o pobunjeničkim ili režimskim snajperistima.

Nott tvrdi da su žene bile u kasnijim razdobljima trudnoće, što znači da je bilo očito da su trudne. Nott je primijetio i zanimljive podudarnosti njihovih rana.

– Jedan dan ubijeni su, primjerice, imali deset ili 15 rana od kojih je osam ili devet bilo na određenom području. Na primjer, jedan dan primili smo tijela ubijenih sa 15 ili 16 rana, od čega ih je osam do devet bilo samo u lijevoj preponi. Idući dan ciljali su samo u desnu preponu. Činilo mi se kao da je riječ o nekoj igri između snajperista – kaže Nott dodajući da mu je jedan lokalni liječnik rekao kako je čuo da snajperisti primaju male darove, poput kutija cigareta, za upucane ljude.

>> Bitke u Jobaru: Zapovjednik govorio, a snajperisti stalno pucali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije