Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNA SNIMKA

Horor u Siriji: Sa zgrade pošte bacaju tijela ubijenih

renee
Foto: AFP
1/2
13.08.2012.
u 08:06

Oko milijun i pol civila, odnosno državnih službenika među kojima su liječnici, učitelji i radnici u sirijskoj državnoj upravi, postalo je metom napada samo zbog toga što rade svoj posao

Zgrada pošte u Aleppu je zauzeta, tijela mrtvih poštanskih djelatnika leže na stepenicama na ulazu u zgradu, a masa okupljena oko zgrade nešto iščekuje. I da, njihovom iščekivanju ubrzo dolazi kraj jer je s krova zgrade bačeno još jedno tijelo ubijenog zaposlenika pošte, i onda još jedno, i još jedno... a okupljena svjetina skandira: "Allahu Akbar!" (Alah je najveći!).

Stravična je to snimka zvjerstava koja se provode nad ubijenim zaposlenicima pošte u Aleppu. Ono što je još grozomornije jest činjenica da su svi okupljeni željeli zabilježiti taj trenutak snimajući i fotografirajući osakaćena tijela svojim mobilnim telefonima.

Iako snimku koja je izazvala zgražanje svih koji su je vidjeli nije moguće nezavisno potvrditi, na raznim forumima, javlja RT, pojavili su se komentari kako su na snimci simpatizeri Slobodne sirijske vojske koji su se obrušili na civile koji podupiru vladajući režim. Prema neslužbenim informacijama oko milijun i pol civila, odnosno državnih službenika među kojima su liječnici, učitelji i radnici u sirijskoj državnoj upravi, postalo je metom napada samo zbog toga što rade svoj posao.

Ključne riječi

Komentara 93

OB
-obrisani-
08:55 13.08.2012.

Riznica i njegovi divljaci,saveznici po mjeri cionista i njihovih saveznika iz Saudijske Arabije.Gdje mi je kolegica @rea da komentira ovaj srednji vijek,koji bi trebao zamijeniti sekularnu vlast u Siriji sa Assadom.

AN
Antidominium
08:56 13.08.2012.

Čovjek ako nema strah od kazne onda pokaže ono što stvarno jest. Za one koji su ostali na svojim radnim mjestima ili imanju ne želeći sa ratom imati posla, slično se dogodilo i u FNRJ kada je OZNA ubila ili pozatvarala djelatnike koji su samo ostali tu gdje su bili i prije rata. Sud je takve osuđivao na kazne ili ih razvlastio. Novim vlastima ne smiješ biti pacifista. Kao i Bush, tko nije sa nama, taj je protiv nas.

Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:48 13.08.2012.

Nad glavom mi je ostao upitnik......bez optužbe da ovo radi "Basharov režim"??? Korektan članak, bez insinuacija bez lažnih "navoda" jednostavno onako kako jeste.... I dalje mi je upitnik nad glavom...neko novi vjetar? Ili jedan pošten novinar(ka)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije