Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUDSKI ŠTIT

Sirijci tijelima brane objekte od mogućih američkih napada

komemoracija Darko Glavan
Marko Lukunić
06.09.2013.
u 11:10

Cilj ove kampanje prvenstveno je pokazati da smo spremni braniti svoju zemlju, poručuje volonterka Shama

Dio sirijskih građana odlučio je tijelima braniti objekte koji su moguće mete američkog vojnog napada, javlja Reuters. Kampanja naziva \"Samo preko nas mrtvih\" privukla je veliku medijsku pozornost.

- Ovdje smo da bismo poslali poruku zapadnim državama, prvenstveno SAD-u, da odbacujemo bilo kakav napad na našu zemlju, te da smo spremni ponuditi svoje živote kako bismo je obranili - rekao je jedan neimenovani student koji sudjeluje u kampanji.

Volonteri su se okupili u Damasku pa su se autobusima uputili u svoj logor na planini Kasyoun uz Damask, gdje se nalazi glavna komunikacijska i televizijska postaja za Damask i okolicu. Svi putnici su pregledani kako bi se spriječili teroristički napadi.

- Cilj ove kampanje prvenstveno je pokazati da smo spremni braniti svoju zemlju. Volimo svoju zemlju i svoju vojsku te ćemo ih braniti protiv američkih napada - rekla je volonterka Shama.

>> SAD: Iran naredio militantima u Iraku napad na američke točke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije