Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki ubojica:

'Sinu i kćeri pucao sam u glavu. Oslobodio sam ih demona'

ubojstvo SAD
Screenshot/YouTube
27.03.2013.
u 08:21

Supruga ubojice Jo Ann, nakon stravičnog događaja rekla je istražiteljima da su ona i Michael League bili pod stresom jer su djeca živjela s njima. Sin je imao problema s alkoholom, a kći je bolovala od shizofrenije.

Amerikanac Michael League u nedjelju je rano ujutro nazvao hitnu službu 911 te dispečerima rekao da je "počinio najgori očev grijeh", piše The News Tribune.

69-godišnji League rekao je policiji da je uzeo svoj pištolj i pucao u glavu sina i kćeri dok su spavali u domu u Puyallupu. Navodno je koristio jastuk kako bi "utišao" pucanj i da ne bi probudio suprugu i dvoje unučadi, koji su također spavali u sobi.

U ponedjeljak je optužen za ubojstvo 43-godišnje kćeri Danielle Faucet i pokušaj ubojstva 46-godišnjeg sina Dennisa Leaguea. Zamjenik tužitelja na sudu je kazao da Dennis League leži u bolnici u vrlo teškom stanju te se ne očekuje da će preživjeti. Dodao je da će nadopuniti optužnicu, ako umre i sin.

Plakao dok se čitala optužnica

Otac je na sudu rekao da se ne osjeća krivim. League se primio za glavu te je plakao kada se čitala optužnica protiv njega. Njegov prijatelj Raymond McArthur kazao je da je League bio "slomljen čovjek".

– To nije prijatelj kojeg sam poznavao – rekao je McArthur izvan sudnice. Kada je nazvao službu 911 nakon ubojstva, League je dispečerki kazao da je njegovu obitelj uništilo to što su mu djeca godinama konzumirala drogu i alkohol. – Upravo sam upucao kći i sina u glavu – plačući je dispečerki rekao League.

– Morao sam ih osloboditi njihove bijede i demona, a sada ću ubiti i sebe – kazao je League. Njegova supruga Jo Ann, nakon stravičnog događaja rekla je istražiteljima da su ona i Michael bili pod stresom jer su djeca živjela s njima. Sin je imao problema s alkoholom, a kći je bolovala od shizofrenije.

Supruzi najavio da će ubiti djecu

Sudski dokumenti pokazuju da je Jo Ann izjavila da je League, kada su raspravljali o raznim temama, znao reći da će ih "ubiti ili ubiti sve nas". No, ona te komentare nije smatrala ozbiljnima.

U razgovoru s dispečerkom rekao je da je njegova supruga pred "živčanim slomom", a da on želi umrijeti. Dispečerka ga je nagovorila da ostavi pištolj i ode do ulaznih vrata kako bi se predao policajcima.

>>Brazilska liječnica pod sumnjom da je usmrtila 300 pacijenata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije