Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBODEN NOŽEM

Varga posjetio napadnutog načelnika Tordinaca u bolnici

Siniša Varga i Željko Matanović
13.01.2016.
u 22:23

"Matanović je bezumno napadnut što najoštrije osuđujem"

U okviru svoje današnje posjete Osijeku ministar zdravstva na odlasku Siniša Varga posjetio je i Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje se sastao s načelnikom Općine Tordinci Željkom Matanovićem koji je u petak u kafiću fizički napadnut nožem.

- Danas sam u vinkovačkoj bolnici obišao kolegu Željka Matanovića, načelnika općine Tordinci, koji je bezumno napadnut što najoštrije osuđujem. Srećom je Željko na vrijeme zbrinut i želim mu što brži oporavak i povratak u krug obitelji, stoji na Facebook profilu Varge. Objavljene su i fotografije Varge s Matanovićem na čijem se vratu vidi zavoj kao posljedica uboda nožem. I na desnom obrazu vidljiva je jedna krasta nastala od uboda nožem. Matanović će do daljnjeg ostati u bolnici.

Danas sam u Vinkovačkoj bolnici obišao kolegu Željka Matanovića, načelnika općine Tordinci, koji je bezumno napadnut što...

Posted by Siniša Varga on 13. siječnja 2016

 

>> SDP osudio napad na načelnika Općine Tordinci

>> Načelnika općine Tordinci mještanin napao nožem i zarezao ga po glavi i rukama

Komentara 3

GU
gustirna
10:14 14.01.2016.

jos nemamo vijest da li je partijska pravobraniteljica za djecu reagirala na to da je sdp-ovac bio sa sinom od 11 godina u kaficu u vecernjim satima....

DU
Deleted user
01:26 14.01.2016.

niko nije informiro da su izbeglice napale gradonacelnika i povredile nozem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije