Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Punjenje proračuna

Sindikati se protive odluci Vlade o prodaji CO-a i HPB-a

HPB
Ivana Ivanović/PIXSELL
09.02.2012.
u 18:31

Čelnik NHS-a Krešimir Sever uputio je protestno pismo premijeru Zoranu Milanoviću u kojem upozorava da se glad državnog proračuna ne smije rješavati prodajom nacionalnog blaga

Nezavisni hrvatski sindikati (NHS) protive se odluci Vlade o prodaji Poštanske banke i Croatia osiguranja, izvještava HRT. Čelnik NHS-a Krešimir Sever uputio je protestno pismo premijeru Zoranu Milanoviću u kojem upozorava da se glad državnog proračuna ne smije rješavati prodajom nacionalnog blaga.

– Poštanska banka i Croatia osiguranje stabilne su tvrtke čija dobit i tržišni udjeli učestalo rastu. Suludo je prodavati koku koja nese dobra jaja – smatra Sever.

Ministar financija Slavko Linić poručio je da je očito da sindikati ulaze u politički dio igre, no da politika privatizacije nije pitanje radničkih prava već odnosa političkih stranaka te je dodao da se ne može vječito živjeti na dug.

Više pročitajte ovdje.

Komentara 9

OB
-obrisani-
19:23 09.02.2012.

. ...čemu neuroza ...slavko slinić je poznat kao \"najveći\" ekonom u RH ( dokazao se u komunističkim mastadontima gdje je iznimno teško bilo osigurati tržište državnim MONOPOLISTIMA, a on je to redovito uspijevao ) ...i zato-triput hura za drga slinićaća i njegovu STRATEGIJU

OB
-obrisani-
19:26 09.02.2012.

. ...da je slavko slinić uspješan u PREPRODAJI onoga šta sam nije stvarao dokazao je i u novijoj prošlosti-u vrijeme šestojanuarske diktature ...tako da mi nije jasno ...tko su ti ...koje ovi slinićevi STRATEŠKI potezi ....I Z N E NN E N A Đ U J U.............

LA
lanica
18:39 09.02.2012.

milanović ne zna kako riješit stanje u državi osim prodaje onog što je naše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije