Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak referendum?

Sindikati još ne žele potvrditi da imaju dovoljno potpisa

sindikati (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
22.06.2010.
u 11:38

Sindikati nisu i službeno potvrdili da su u 13 dana sakupili dovoljan broj potpisa, jer oni se kažu broje na terenu.

Kutiju sa 80.006 potpisa sindikatima je danas uručio Dragutin Lesar, predsjednik Hrvatskih laburista.

- To je naš doprinos najvećoj akciji društvene solidarnosti ikad provedenoj u nas - kazao je Lesar.

Sindikati još nisu službeno potvrdili da su u 13 dana sakupili dovoljan broj potpisa, jer oni se kažu broje na terenu.

>>Sindikati prikupili dovoljan broj potpisa za referendum!

Međutim, namjera im je prikupiti osjetno više od potrebnih 450.000 potpisa za referendum protiv izmjena Zakona o radu pa pozivaju i one koji to još nisu učinili da se potpišu do sutra u ponoć.

Koordinator sindikalne akcije Ozren Matijašević zahvalio je Zelenoj listi, SRP-u, mladima SDP-a, HSP-u Dr. Ante Starčević, mladima HDSSB-a, hrvatskim dragovoljcima Domovinskog rata, udovicama Domovinskog rata i brojnim drugim volonterima.

- Raspon od krajnje lijevice do krajnje desnice najbolje govori da akcija nije ispolitizirana nego je za opće dobro, a ono nema ni lijevi ni desni predznak - rekao je Matijašević.

Lesar je naglasio da vjeruje kako se nitko neće usuditi zavrzlamama išta drugo postići, već očekuje od državne vlasti da održi referendum.

Komentara 245

OB
-obrisani-
15:34 22.06.2010.

Gandhi-- VI STE NAVIKLI UZIMATI DEBELU GUTU ZA NIŠTA, TO VAM JE OSTALO IZ SOCIJALISTIČKOG SRANJA PARTIJA - IZ KOJE DOLAZIŠ UČI KAKO SE ŽIVI A PRODAJE SE MAGLA SVE JE JASNO KAD JE TEBI OK DA SINDIKATLIJE IMAJU 12-1515 MILJA KUNA MJESEČNO OZREN-SEVER-ITD

ZA
zatvoreno
16:04 22.06.2010.

xx71_06, u praksi ne vrijede zakoni...koliko para toliko muzike...novac se mora obrtati...

Avatar Gandhi
Gandhi
15:33 22.06.2010.

Jura došapnula velika sestra kako je moguće da ima OIB-a .. duplića .. itd .. Gle Jura zar ti misliš da netko tko krene u ovakvu akciju nema logistiku ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije