Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovori s Vladom
Povratak na članak

Sindikat državnih službi također bez dogovora s Vladom

Sindikati su poručili kako je sporazum prema kojemu imaju pravo na povišicu od šest posto pravno neupitan i kao takav za njih je na snazi, no izrazili su spremnost za pregovaranje

Komentari 4

DU
Deleted user
18:53 29.04.2016.

ma sindikaliste lažnog HRVI a

VL
Avatar 2222
2222
04:03 30.04.2016.

Jadan je onaj koga vi stitite,Hrvati su radisan narod ali treba bolje organizacije onda ce I cjena radnika doci do izrazaja,Dobar radnik nece nikad izgubiti posao,los je taj koga vi stitite umjesto da se te radnike kojima posao daje moree od skoluje za novo radon mjesto koje ce radniku davati volju za napredkom u struci,to je rjesenje koje treba drzava kroz burze rada omoguciti prekvalifikacije I tako omoguciti mir u tom ministarstvu rada.Ovi sindikati trose velike novce a sa njima I odvjetnici tu treba napraviti reforme sto prije to bolje.

VL
DO
doktorica
07:43 30.04.2016.

glavno da sebi dijele novac,nije čudo da mladi odlaze van,zar bi morali raditi za 2500 kuna?! i još biti sretni,svašta!

VL
NI
ninja72
20:07 30.04.2016.

......pa koliko tih parazita ima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.