Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gsv
Povratak na članak

Sindikati i poslodavci podržali program oporavka

Predsjednik GSV-a Božidar Kalmeta najavio je da će Vlada idući tjedan usvojiti hodogram provedbe programa s točno određenim nositeljima i rokovima za svaku mjeru.

Komentari 9

KU
kumajela
18:20 28.04.2010.

Bože, pomozi!

VL
OB
-obrisani-
16:18 28.04.2010.

Kriza je nastala zbog pohlepe gomile smrdljivog smeća koje je da bi zadovoljilo pohlepu kralo, varalo, lagalo , ulizivalo, podmetalo gdje god je stiglo , sada to dolazi na naplatu , ali tome nije kraj. Dok god se bude neodgovornoo radilo (ljenčarilo, kralo, uništavalo) na državnom koritu, kao i zapošljavalo ova država neće moći naprijed . Da ova vlada ima iole volje da zemlja izađe iz krize zaposlilo bi 300-njak poštenih , vrijednih ljudi iz državnih službi u inspekcijski nadzor parazita i štetočina , te podijelili otkaze svima kojima se utvrdi da su krali na dnevnicama. putnim troškovima, nenamjenski koristila sredstva itd itd , brzo bi se riješili 70-80000 parazita , a to je najmanje 600 mil. kuna mjesečno više u proračunu ne računajući na još toliko štete koju navedeni naprave svojim boravkom. Da ne spominjemo da možda nema ni 10% privatnika koji sve pošteno odrade prema državi, samo njihovim kažnjavanjem dobija se još najmanje 100 mil kuna . Ne da se ne trebaju dizati krediti , nego nam još i ostaje za poticanje proizvodnje.

VL
OB
-obrisani-
16:50 28.04.2010.

Ne postoji sindikat, ne postoji vlada ni političari. Postoje samo vampiri koji sisaju nama-njihovoj \"stoci sitnog zuba\", krv na slamčicu čitavo vrijeme. Mislite da Vlada i sindikati pregovaraju o mjerama kad se sastanu? :D Jedino o čemu razgovaraju i oo čemu razmišljaju je kako zadržati svoje udobne fotelje, odnosno što će plasirati nama. Još nešto, jebo i nas, tu \"stoku sitnog zuba\" kad dozvolimo da su nam pastiri glupa tuka Kosorica, ofarbani Ribič, pijani Šeks i ostala vesela bratilja........

VL
OB
-obrisani-
16:52 28.04.2010.

@@@@ Gdje su umirovljenici Šta je sa njihovim sindikalnim vodstvom. Nigdje ni glasa. Zar su svi pomrli?

VL
BJ
bjuri47
17:05 28.04.2010.

splićanin_No1 ...dosadan si i predvidljiv..idi van i prošetaj malo...

VL
MA
marko53
18:02 28.04.2010.

bjuri47-Znaš kako se sada zove Split? Bajina Bašta zato što razne baje vladaju 60 godina.

VL
OB
-obrisani-
20:29 28.04.2010.

nažalost je ovako kako je to opisao jedančitatelj \" 28.04.2010. u 16:50h splićanin_No1 je napisao/la: Ne postoji sindikat, ne postoji vlada ni političari. Postoje samo vampiri koji sisaju nama-njihovoj \"stoci sitnog zuba\", krv na slamčicu čitavo vrijeme. Mislite da Vladaa i sindikati pregovaraju o mjerama kad se sastanu? :D Jedino o čemu razgovaraju i o čemu razmišljaju je kako zadržati svoje udobne fotelje, odnosno što će plasirati nama. Još nešto, jebo i nas, tu \"stoku sitnog zuba\" kad dozvolimo da su nam pastiri glupa tuka Kosorica, ofarbani Ribič, pijani Šeks i ostala vesela bratilja........ \" da je njima stalo do nas ,ne bi se upustili u blesiranje,rasap društvenog vlasništva,prijevare i pretvorbe..ove tzv mjere imaju za cilj da sirotinja po peti put plati gubitke u pljačkama, prvo smo imali stabilizacije,pa sanacije banaka koje su \"prodali\" strancima da bi prikrili i zamaračili pretvorbeni kriminal,sad a opet glupim i neukima i neobaviještenim bacaju pijesak u oči..bando zavucite ruku u džep mafijaša i bogataša,trgovaca gladijatorima i nkeretnimnama,.A nemožete :)? jer je njihova lova skrivena u švicarskoj..da imate malo obraza odstupili bi odavno ,kako Vas nije srama,vi koji ste nas uništili ne možete nas spasiti,spasit će nas jedino grob od vas ili bijeg..mladi ,bježite što dalje od ovog lopovluka koji traje ovdje već 50 godina i nikad neće presati jer ovo je usrnani Balkan s još gorim balkancima stočarima

VL
CI
cicibela
11:39 29.04.2010.

Umjesto da vladine mjere nazovu pravim imenom tj. MJERE ZA STABILIZACIJU DRŽAVNIH FINANCIJA, oni ih od milja nazivaju programom gospodarskog oporavka. Kao što reče Vladimir Ferdelji: \"Riječ PROIZVODNJA u vladinom programu gospodarskog oporavka NIJE SPOMENUTA NIJEDNOM jer je toliko mrskaa tvorcima programa da je ne mogu ni izgovoriti.\" Sasvim je očito da za ulazak u EU nije potrebno otvarati nova radna mjesta i poboljšavati standard građana. Potrebno je da državna uprava može samu sebe financirati, a raja neka pase travu. Osim toga, čemu uopće služi srednja klasa u neo-feudalizmu prema kojem naša vlada srlja???

VL
PO
pop72
06:49 30.04.2010.

sindikati sindikati su servis za izrabljivanje u službi poslodavaca i vlasti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.