Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi u Rimu
Povratak na članak

Sindikat prijeti općim štrajkom

Camusso drži kako se vladinim zakonom o radu, koji je dobio pohvalu u Bruxellesu, ne izlazi iz krize.

Komentari 4

SA
samoborka
20:31 25.10.2014.

Objasnjenje pojmova iz clanka uskladjeno s hrvatskim znacenjem tih rijeci: Prosvjednik=besposlicar koji ima vremena visjeti na ulici Prosvjed= organizirani napad militantne skupine potaknut iz redova opozicijske stranke Pobunjeni radnici firmi koji nisu dobili placu 9 mjeseci i ne mogu prehranitianiti obitelj: zatucani klerofasisti i grebatori

VL
RA
Rangostar
22:05 25.10.2014.

Avanti populi,avanti populi Bandjera Rosa,bandjera rosa......

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
00:53 26.10.2014.

čak su i populisti Beppe Grilla rekli da su sindikati odgovorni za krizu u Italiji...a što komunisti drugo znaju o gospodarstvu osim da dižu poreze, to im je jedina ideja za izlazak iz krize...a ovi marxisti u Demokratskoj stranci su postali tako dosadni, da ih narod ne može više slušati...najbolje bi bilo da izađu iz te stranke,jer te njihove ideje ne spadaju u lijevi centar...neka osnuju svoju komunističko anarhičnu stranku sa Cuperlom na čelu

VL
AA
aabbcc
09:45 26.10.2014.

Sindikat prijeti...!!!! _____ Gdje sindikat prijeti to znaci da je sve pod kontrolom i mozete mirno spavati, radnu sirotinju nadalje izrabljivati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.