Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEOVCI

Sin pronašao izbodenu i mrtvu majku u obiteljskoj kući!

požega, ubojstvo (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
19.06.2011.
u 14:48

Pregledom tijela utvrđeno je kako na njemu ima nekoliko ubodnih rana, odnosno porezotina.

U Šeovcima nedaleko od Požege u obiteljskoj kući pronađena je mrtva 75-godišnja Ljubica Franjić. Mrtvo majčino tijelo pronašao je oko 10.30 sati sin, inače građevinski poduzetnik, koji stanuje u drugoj kući, ali u istom dvorištu. Pozvao je hitnu pomoć, a pregledom tijela utvrđeno je kako na njemu ima nekoliko ubodnih rana, odnosno porezotina.

– Naredio sam obdukciju koja će se obaviti sutra i tek tada će se moći pouzdano reći je li riječ o ubojstvu ili možda samoubojstvu – kazao nam je istražni sudac Berislav Devčić. Nekolicina mještana Šeovaca s kojima smo razgovarali o tragediji u svom selu nije znala ništa. Prijepodne je, kažu, padala kiša pa nisu izlazili iz kuća.

Ipak se od mještana s kojima smo razgovarali moglo čuti kako je nesretna starica Ljubica Franjić živjela sa suprugom te da je među njima bilo povremenih svađa. Navodno su ponekad znali i malo više popiti. O obiteljskoj tragediji sin nije želio govoriti. Suprug ubijene starice odveden je u policijsku postaju na obavijesni razgovor.

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:40 19.06.2011.

Tu je svašta moguće ali ... ako su bili skloni alkoholu mislim da bi prvo tu trebalo tražiti razloge!

OB
-obrisani-
21:27 19.06.2011.

Hm, ako je više ubodnih rana, sigurno nije samo ubojstvo - čemu obdukcija ?

AN
Antiša
21:55 19.06.2011.

I dalje se ne može komentirati reklamiranje peder parade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije