Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wang Sicong
Povratak na članak

Sin najbogatijeg Kineza: Uzaludno je opirati se sistemu, država određuje što je 'mainstream'

Država odlučuje što je 'mainstream' i tome se morate prilagoditi, kaže Wang Sicong

Komentari 6

SJ
Sve je uzalud
10:01 29.08.2015.

...........a šta si ti mislio prodat državu za 3 dolara da u džep staviš 30...............nečeš "Raz......e" rekao ni ti Mamić............................

VL
CI
cicibela
13:23 29.08.2015.

Kod nas država ne određuje što je mainstream jer je u vazalskom odnosu prema Nad-državi i globalnoj bankarskoj mafiji. Tako da se naša država ne gnjavi sa nekakvom strategijom, nego samo prima i izvršava diktate.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:24 29.08.2015.

I sad bi ja trebao plakati što neki tajkun ne može jahati kako želi. Kina se razvila onoga trenutka kad je počela plaćati više za dodatni rat. Dakako, ćaća od ovoga je ugrabio i previše, ali ipak stotine milijuna radnika su poboljšali svoj status.

VL
CA
Cafa
11:01 29.08.2015.

I onda se u jadnim režimskim novinama koje opslužuju 4.5 milijuna ljudi pojavi kritički članak prema zemlji koja ima 1.38 milijardi ljudi. Ironično. A naravno da ne mogu uspjeti bez sistema - pa milijardu ih je.

VL
10
100putapitas
11:54 29.08.2015.

Da kod nas postoji sistem, ili ga drzavnici imaju? Nije mi jasno.

VL
RA
ranko75
17:07 29.08.2015.

Kada mi raspravljamo o Kini koji ne mogu shvatiti sta znaci zivjeti u zemlji sa toliko stanovnika slijedece. U Kini je dozvoljeno imati samo 1 dijete i to ne ranije 30 godina, i naravno neki to ne postivaju,ali su Kinezi raspisali nagradu za susjeda koji vas ocinkari da vam je zena trudna i onda joj izvrse nasilan pobacaj (zamislite kako je poslije zivjeti sa takim susjedom,koji je pomogao da ostanete bez zeljenog djeteta). Ipak se dogadja da se djeca radjaju nezakonito i da izbjegnu kazne roditelji ih ne prijavljuju. Samo tako nezakono rodjenih u Kini ima 50 milijuna ljudi, a to je za vise od 10 Hrvatskog stanovnistva. Ko bi usmjeravao i kontrolirao toliku masu da nije jake drzave. Zamislite da otuda podju izbjeglice svima bi nam bio kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.