Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAŠA BURUŠIĆ

Sin načelnika zagrebačke policije nepravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora

Saša Burušić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.09.2015.
u 13:07

USKOK ga je teretio da je bio dio zločinačke grupe koju je ustrojio Radovan Štetić kako bi preko nekoliko tvrtki varala ljude

Sin načelnika zagrebačke policije Saša Burušić na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog prijevara kreditima.

USKOK ga je teretio da je bio dio zločinačke grupe koju je ustrojio Radovan Štetić kako bi preko nekoliko tvrtki varala ljude. Burušićev zadatak bio je da nalazi ljude koje je fiktivno zapošljavao u Štetićevim tvrtkama te im potom omogućavao da uz krivotvorene papire podižu zajmove. Kada bi im kredit bio odobren, oštećeni su dobivali manju proviziju, a novac su predavali Burušiću. On je pak novac davao Štetiću.

Burušić je na presudu doveden iz Remetinca, gdje se nalazi zbog istrage da je bio dio skupine koja je krivotvorila novac.

>> Sinu načelnika PUZ-a nudili posao na fakultetu, a on opet u Remetincu

Komentara 12

OS
osica
13:38 23.09.2015.

a, tata i dalje na funkciji ,,,,,, , a malac mu pod nosom " malo šara" a on pojma nema?

TA
tamanitelj
13:37 23.09.2015.

Se to bude zrihtal tatica ,nepravomočna presuda pa 5 do 6 novih suđenja onda zastara tako to radi crvena banda

JA
ja123pao
23:34 23.09.2015.

Sin načelnika zagrebačke policije nepravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora ------------------------------------------------------------------------------------ nakon žalbe dobije kućni pritvor i čuvaga tatica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije