Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanić Grad

Sin kandidata za ministra pravosuđa priveden u policiju

bošnjaković
PIXSELL
07.06.2010.
u 21:58

– Ne opravdavam postupak svog sina, ali i on je žrtva u cijeloj toj priči, rekao je kandidat za ministra pravosuđa, Dražen Bošnjaković.

Sin Dražena Bošnjakovića, kandidata za ministra pravosuđa, priveden je u subotu u policiju i protiv njega je podnesena prekršajna prijava. Naime, bijesan zbog toga što dio mještana Ivanić Grada proziva njegova oca da dovodi županijsko “smetlište” u Tarno u Ivanić Gradu, 18-godišnjak je s još trojicom prijatelja u kasnim satima bacio komad drveta u prozor gradonačelnika Ivanić Grada Borisa Kovačića kojeg smatra odgovornim za ta prozivanja.

– Moj sin je nepravilno postupio. Punoljetan je i podvrgnut će se svakoj kazni koja mu se odredi, a i ja sam mu kao roditelj odredio sankcije – rekao je Dražen Bošnjaković.

Prekršajna prijava je podnesena i protiv 30-godišnjeg sina Borisa Kovačića, koji je potrčao za sinom Dražena Bošnjakovića i navodno ga zgrabio za vrat.

– Ne opravdavam postupak svog sina, ali i on je žrtva u cijeloj toj priči. Pogađali su ga svi ti transparenti upereni protiv mene i nije mogao izdržati pritisak. Nazvao sam Kovačića i ispričao sam mu se te rekao da ću mu nadoknaditi štetu koju je moj sin napravio. Ali u policiji, a i sam Boris Kovačić su mi rekli da nije bilo nikakve materijalne štete – kaže Bošnjaković.

Sukobu je prethodilo to što se dio građana Ivanić Grada na čelu s gradonačelnikom Borisom Kovačićem oštro buni protiv elaborata koji je za Zagrebačku županiju napravila tvrtka Oikon d.o.o., a koji Tarno ocjenjuje najpovoljnijom lokacijom za budući županijski centar za gospodarenje otpadom. Nedavno su i prosvjedovali ispred županijske skupštine i prozivali Dražena Bošnjakovića kao odgovornog za dovođenje tog centra u Tarno.

– Smatram nekorektnim to što Boris Kovačić i društvo rade. Gradonačelnik je dao dozvolu da se obave istražne radnje za taj centar na Tarnu, a sad prosvjeduje protiv toga. Savjest mi je čista, jer Tarno nije odabran po nikakvim političkim kriterijima – kaže Bošnjaković.

Komentara 14

LJ
Lastan_Jr
22:18 07.06.2010.

Jos ce mali kao zrtva dobit odstetu za dusevne boli...koji idiotizam...!!! Kako netko tko baci letvu nekom kroz prozor moze bit zrtva???

OB
-obrisani-
16:53 08.06.2010.

On mu je kao roditelj (iako je punoljetan) i sam odredio sankcije? I Milinovićev nećak je dobio \"strogi ukor\" nakon teroriziranja djelatnika i pijančevanja u bolnici. Tako je to kad nisi \"stoka sitnog zuba\", nema 3 godine za joint, moš bacat daske, tuć i maltretirat. Sve najgore u ovom HDZ-u......

Avatar Romano37
Romano37
05:24 08.06.2010.

Sa smećem na smeće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije