Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERLUSCONI

Silvije, ti si Superman, ni cryptonit ti ne može nauditi

Superman
DC Comics
17.03.2010.
u 10:11

U knjizi pod nazivom "Ljubav uvijek pobjeđuje zavist i mržnju" sabrano je oko 50.000 poruka podrške Berlusconijevih pristaša koje su mu slali poslije napada na njega u Milanu.

Izdavačka kuća Silvija Berlusconija izdala je knjigu u kojoj se slavi njegova hrabrost, a uspoređuje ga se i sa Supermanom, prenosi britanski list Daily Telegraph. U knjizi pod nazivom "Ljubav uvijek pobjeđuje zavist i mržnju" sabrano je oko 50.000 poruka podrške Berlusconijevih pristaša koje su mu slali poslije napada na njega u Milanu.

"Ni cryptonit ti ne bi naudio", napisao je jedan Berlusonijev simpatizer, aludirajući na raniju izjavu premijera u kojoj sebe opisuje kao Supermana.
"Svi smo uz tebe, veliki Silvio. Ti si motor ove zemlje", poručila je Berlusconiju Talijanka, dok mu je druga predložila da se klonira.
"Kada te je videla prekrivenog krvlju, moja žena se uhvatila za kosu i zavapila: 'Gospe, spasi Silvija'", napisao je jedan čovek premijeru.

Knjiga koju je objavila izdavačka kuća "Mondadori", koja je u Berlusconijevu vlasništvu, prodaje se po cijeni od 15 eura.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prix
12:38 17.03.2010.

nije čovek nego čovjek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije