Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrana prilaženja

Silovatelj kojeg su pustili na slobodu imao je pomagača

'POKIST -PULA  NASILJE U OBITELJI -ZENE PATE  FOTO DUSKO MARUSIC  UZ TEKST BRNABIC  silovanje'
Duško Marušić/PIXSELL
02.12.2012.
u 19:50

U mračnoj ulici zaobišao ju je neki auto bez oznaka i stao 20-ak metara ispred nje. Izašao je mladić koji ju je napao

Vinkovčanka (33) koju je u noći na nedjelju, 18. studenoga, u prigradskom naselju Borinci pokušao silovati ubrzo uhićeni 19-godišnjak iz Ivankova, dala je iskaz u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru gdje je otprilike ponovila ono što je rekla policiji dan nakon događaja.

Nije prvi put napao

Već u ponedjeljak policija je uhitila 19-godišnjaka koji je odmah priznao da je pokušao silovanje u mračnoj ulici u Borinačkom naselju, ali je pušten na slobodu uz mjeru opreza zabranu približavanja žrtvi na manje od pedeset metara.

– Dva sata je davala iskaz, ali joj ništa nisu rekli kako se branio osumnjičeni. Moja je zaručnica išla pješice u Borinačko naselje k ocu i, kako mi je ispričala, u mračnoj ulici u kojoj je očeva kuća, zaobišao ju je neki automobil bez oznaka i stao dvadesetak metara ispred nje.

Iz vozila izašao je mladić dok je automobil produljio dalje. Mladić je krenuo prema njoj i napao je, a ona je pokušala pobjeći. Ogrebala ga je po vratu i prema toj ozljedi je i pronađen, a jedan poznanik iz Ivankova mi je rekao da njemu to nije prvi ovakav slučaj što je olakšalo posao policiji. Silovatelj nije uspio u svojoj namjeri već je pred njom masturbirao.

Odjednom je silovatelj dobio poruku na mobitel i odmah krenuo do mjesta na kojem ga je čekao isti onaj automobil bez pločica u koji je ušao i odjurio dalje.

Pustili ga na slobodu

Mislim da bi policija trebala pronaći i vozača tog automobila jer on je očito pomagač u ovom nedjelu i tko zna što se sve krije iza ovoga – rekao je M. V., zaručnik 33-godišnjakinje, kojemu nikako nije jasno zašto je takav opasan čovjek na slobodi kada se, prema svemu što je čuo od zaručnice, radi o bolesnom čovjeku koji bi, ako mu se ukaže prilika, mogao ponoviti i možda ostvariti svoju namjeru.

Ključne riječi

Komentara 7

NE
nera5
07:10 03.12.2012.

Za takve nema mjesta u zatvoru,zatvor pretrpan babama koje ne plaćaju redovno odvoz smeća,biciklistima koji ne nose reflektirajuće prsluke i ostalom sirotinjom.

TP
Tihomir Prdež
08:43 03.12.2012.

Zar je naše sudstvo zaboravilo da postoji Goli otok?

LP
Lebron Petrovic
14:09 04.12.2012.

Zabrana prilaženja ! Samo kome su zabranili, silovatelju ili žrtvi i njezinom suprugu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije