Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godinama je seksualno zlostavljao
Povratak na članak

Silovao unuku (11) i prijetio joj: Ubit ću te kao i baku ako pisneš!

Djevojka, kojoj su sada 24 godine, slomila se nakon što joj je umro otac te je sve priznala majci i policiji. Suđenje počinje uskoro

Komentari 4

JO
jožek2
07:29 07.12.2013.

Zgrožen sam , pa jei i to moguće najbiži krvni rod ,unuka i to napraviti.ako se dokaže da je istina , za taj zločin i smrtna kazna je preblaga, odrezati mu javno genitalije i pustiti da skapava do smrti.

VL
Avatar hrvoje+compa
hrvoje+compa
13:35 07.12.2013.

u tom pitomom slavonskom selu svasta se dogadja.

VL
PE
pejok
19:08 07.12.2013.

Tata je umro e sad dida je tatin tata 70 godina poceo nam je mnogo smetat ali sve je bas na njemu cjelokupna imovina. Ako odemo nemamo nista . Kako da ga se rijesimo dugo smo ja i mama razmisljalele i od jedared upali se lampica blago njima samo kojoj je se upalilo. Do tanko su razradile plan a posto napastovanje i silovanje malodobne osobe i jos roskrvnuce ne zastrjeva nevista i unuka ubise dve muhe jednim udarcem, rijesise se dida i osta sve njima. Jedino mozda prijatelj koji je mobilni dao bude ih u budocnosti malo ucjenjivao a snaci ce se one vec snjime . Ja bih pre rekao da je to tako bilo...

VL
NJ
njičsa
17:44 08.12.2013.

Gnjusno.Pošto kod nas nema smrtne kazne, nadam se da će deda dovoljno poživjeti da se nauživa zatvora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.