Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljao i djecu

Silovao suprugu: K...a si pa dođi i odradi posao

zlostavljanje
03.10.2013.
u 19:55

Što se tiče supruge, to nije bilo silovanje, nego nešto što žena ponekad ne želi, rekao je muškarac na sudu.

– K...a si pa odradi svoj posao – mali je dio arsenala uvreda koje je 37-godišnjak lani u rujnu uputio svojoj supruzi prije nego što ju je prisilio na seksualni odnos koji ona nije željela.

Zbog seksualnog zlostavljanja supruge te nasilja nad njom i djecom nepravomoćno je na zagrebačkom Županijskom sudu osuđen na pet godina i osam mjeseci zatvora, a sve što je imao reći o svjedočenjima kćeri i supruge, koje su ga teretile, opisujući teror kojem su bile izložene, bilo je:

– Moja starija kći laže. A što se tiče supruge, to nije bilo silovanje, nego nešto što žena ponekad ne želi. Ali to nije ništa neuobičajeno.

Prema optužnici, sve je počelo 2005., kada je 37-godišnjak supruzi zaprijetio ubojstvom.

– Neće mi biti problem ubiti te jer ću izaći za pet godina. A ako se budem dobro ponašao, mogao bih i ranije – kazao je 37-godišnjak supruzi, pri tome joj mašući pištoljem pred očima.

Sa suprugom se svađao sve češće. Grubim ispadima nazočile su i njihove kćeri, a starijoj djevojčici znao je reći, da nema njega “da bi bila uličarka i alkoholičarka kao njezina majka”. Posebnu okrutnost pokazao je kad je djeci bacio kućnog ljubimca te kada je suprugu fotografirao obnaženu prijeteći joj da će te fotografije polijepiti u blizini njezina radnog mjesta. Traumatizirana žena u jednom trenutku pobjegla je s djecom od kuće te zatražila razvod.

>>Tamna strana pučke veselice: Na Oktoberfestu silovano 12 žena

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije