Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražila pomoć

Silovao je brat: 'Mama mi je skakala po trbuhu da bih pobacila'

zlostavljanje, silovanje, tučnjava, pedofilija
Arhivska fotografija
12.07.2012.
u 09:40

Je li djevojka zanijela s bratom, još se ne zna jer je u vrijeme u kojem je bila izložena zlostavljanju bila i u intimnoj vezi sa 32-godišnjakom kod čije je majke i bila pobjegla tražeći da joj pomogne.

Mladić u dobi od 23 godine s šireg područja Zagreba uhićen je u ponedjeljak zbog sumnje da je duže vrijeme silovao svoju maloljetnu sestru koja je u međuvremenu i zatrudnjela. Obrada nad njim je završena te je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici gdje je ispitan, a sudac istrage nakon toga odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor. Gnjusna priča razotkrivena je nedavno kada je obitelj prijavila nestanak 15-godišnjakinje. Ona je, neslužbeno doznajemo, ubrzo pronađena u jednom većem primorskom gradu, a policajcima je otkrila zbog čega je pobjegla od kuće.

Zatekao ih u autu

Kazala je, doznajemo, da više nije mogla podnijeti seksualno zlostavljanje svog brata koje, prema njezinim tvrdnjama, traje još od kraja prošlog ljeta. Djevojka je, neslužbeno doznajemo, teške optužbe svalila na račun svoje majke kazavši da je ona cijelo vrijeme znala što ova proživljava, ali joj navodno nije htjela pomoći. Nesretnica koja je trudna tri i pol mjeseca razgovarajući s policajcima rekla je da joj je majka čak skakala po trbuhu kako bi je natjerala da pobaci, no je li to doista bilo tako, za sada nema nikakve potvrde.

Inače, je li djevojka zanijela s bratom, još se ne zna jer je u vrijeme u kojem je bila izložena zlostavljanju bila i u intimnoj vezi s 32-godišnjakom kod čije je majke i bila pobjegla tražeći da joj pomogne. Ispada tako da se za sada ne zna čije dijete nosi, što će se pak morati utvrditi analizom DNK. Prema neslužbenim informacijama, muškarac s kojim je djevojka u vezi navodno je jednom prilikom zatekao njezina brata i nju u automobilu, parkiranom u nekom šumarku u blizini njihove kuće, razodjevene, u pozi koja je upućivala na to da se među njima nešto neobično i prilično sumnjivo događa. Koliko je poznato, policiji nije ništa prijavio, a zašto je tome tako, može se samo nagađati.

Ipak odlučila roditi

Jedan od razloga može biti i to što je 32-godišnjak vjerojatno znao da bi i on vrlo lako mogao kazneno odgovarati ustanovi li se da je imao spolni odnos s maloljetnom djevojkom. Ona se trenutačno nalazi daleko od svog mjesta stanovanja te je smještena na sigurnu lokaciju, što je uobičajena procedura kada je riječ o žrtvama sličnih kaznenih djela. Pružena joj je liječnička pomoć koja uključuje i psihološki tretman, a ona je unatoč svemu što je proživjela ipak odlučila roditi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije