Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovacija

Sićušni laboratorij ubrizgan u organizam “lovi” tumore

laboratorij
Arhiva VL
16.03.2011.
u 18:50

Unutrašnjost implantata ispunjena je nanočesticama od kojih svaka nosi antitijela dizajnirana da na sebe vežu molekule jednake onima koje proizvode tumori

Umjesto da ljude dovode u laboratorij, istraživači iz američkog instituta MIT razvili su tehnologiju uz pomoć koje “laboratorij” ubrizgavaju u ljudski organizam. Riječ je o sitnim kapsulama implantatima koje se u tijelo ugrađuju iglom za vrijeme biopsije. Svrha tih sićušnih laboratorija je praćenje rasta tumora ili uočavanje srčanih mana. Unutrašnjost implantata ispunjena je nanočesticama od kojih svaka nosi antitijela dizajnirana da na sebe vežu molekule jednake onima koje proizvode tumori ili oštećene stanice srčanog mišića.

Liječnici tada putem magnetske rezonancije mogu provjeriti raste li tumor u tijelu ili se smanjuje. Kod bolesnika sa srčanim manama mogu se uočiti blagi udari koji često ostaju neprimijećeni. Sustav smanjuje potrebu za skeniranjem cijelog organizma jer je dovoljno proći magnetom iznad implantata. Tada je putem senzora moguće odčitati što je sve implantat zabilježio dok je “plovio” organizmom.

Ključne riječi

Komentara 1

MM
marija malika
14:06 22.03.2011.

IZMIŠLJAT ĆE SVE I SVA samo da vam ubrizgaju ČIP! U čipu je nano zrno sa 240 funkcija i potpuna kontrola nad osobom te ju stavlja u službu podlih masona i antikrista Maitreja koji samo što se nije objavio. U ČIPU je i zrno ANTRAKSA, tj BEDRENICE, pa će vas odmah ubiti ako ste nepoželjan. Prvi su za odmazdu stavljeni penzioneri, kronični bolesnici, djeca, jer oni \"koštaju sustav\". Onda idu nezaposleni i trudnice....Radno sposobni će biti robovi u službi šačice bogatih. Dakle neće vas strpati u AUŠVIC nego će AUŠVIC biti u vama! Bez obzira na FEMA CAMPS (uguglaj) koji su pripremljeni za bunđije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije