Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN U NIZU PREKRŠAJA

Šibenik: Pijan golfom završio u izlogu benzinske i sve porušio

Prometna
Tomislav Miletić/PIXSELL
04.05.2019.
u 15:13

Mladić bi trebao dobiti prekršajni nalog jer je ovo jedan od više prekršaja koje je počinio

Nešto iza ponoći u subotu 27-godišnjak šibenskih registracija "glumio" je nogometaša Osijeka i završio u izlogu benzinske postaje sa svojim Golfom, prenosi 24sata.

Pod utjecajem alkohola na državnoj cesti u Lozovcu blizu Šibenika mladić se prvotno zabio u krovište agregata da bi se potom odbio u stakleni izlog benzinske postaje. Ozlijeđenih nema, a šteta je samo materijalna.

- Zbog neprilagođene brzine udario je u betonski zid krovišta agregata te se od njega odbio i udario u staklenu stijenu benzinske pumpe. Ona se razbila, a njegov auto završio je u prostoru trgovine i porušio inventar - rekla je Marica Kosor, glasnogovornica policijske uprave šibensko-kninske.

Pijani vozač trebao bi "zaraditi" prekršajni nalog zbog više počinjenih prometnih prekršaja.

Njemačka policija zaplijenila sportske automobile

Komentara 1

JE
jetix
15:21 04.05.2019.

Bočkaj otišao na more?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije