Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska plaža
Povratak na članak

Šibenčani dogodine na kupanje - u srušeni TEF

Brda čađavog otpada trebao bi dijelom zamijeniti bijeli šljunak. - Ne radi se po principu: bacimo "škalju" i eto nama plaže nego će se napraviti idejni projekt i nastojat ćemo napraviti plažu kakvu Šibenik zaslužuje.

Komentari 1

VU
vucko
11:04 24.10.2010.

Sibenik ima prekrasnu plazu na Jadriji sa oko 100 kabina za preslacenje koji su nekada Sibencani mogli zakupiti t.j. iznajmiti kao familjarne.Nazalost unatoc kristalno cistog mora kad svratim na Jadriju susrecem 8-10 kupaca koji je koriste a citava plaza je potpuno neiskoristena i zapustena. Svake godine idem na kupanje na Jadriju jer je tamo mir i tisina ,kao stvoreno za ugodan boravak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.