Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj se ljuti

Sestra o Kristini: To je jedna obična manipulatorica željna pažnje

Kristina Ćurković
Foto: Printscreen/Facebook
1/5
05.01.2014.
u 13:55

Sestri zamjera jer se nije javila iako, tvrdi Andrea, ima tri mobitela pa je nemoguće da su sva tri bila pokvarena i bez baterije.

Nakon što je popustila panika i strah kad je njihova kćerka i sestra Kristina Ćurković pronađena, iz obitelji mlade aktivistice stižu oštre riječi.

- To je jedna obična manipulatorica željna pažnje koja je sa svojim stožerom digla sve na noge ima dva dana da bi dobili publicitet, napisala je na Facebooku Kristinina sestra Andrea koja je najprije i bila prijavila njezin nestanak.

Sestri zamjera jer se nije javila iako, tvrdi Andrea, ima tri mobitela pa je nemoguće da su sva tri bila pokvarena i bez baterije.

Kristina je naime na Facebooku pojasnila da nije ni znala da je zbog nje organizirana policijska potraga te da se nikome nije mogla javiti jer joj se mobitel smočio.

- Navodno nije znala da je svi traže jer joj je na sva tri moba bila prazna baterija pa se nikom nije mogla javit dva dana. Kao nije vidila ni na internetu ni televiziji ni u novinama, nego se pravila blesava kad su je policajci našli na zeljezničkom kolodvoru i rekla da nema pojma da nju iko traži, napisala je Andrea.

Cijeli status pročitajte u nastavku:

Živa je i zdrava, e sad je dosta, vrime je da se napokon počne pričat istina o njoj koju zna samo njena obitelj jer se svima drugima predstavlja ko Gospa. To je jedna obična manipulatorica željna pažnje koje je sa svojim stožerom digla sve na noge ima 2 dana da bi dobili publicitet. To će isto uskoro bit na svim vijestima jer hvala Bogu sve se saznalo. A ona navodno ta 2 dana nije znala da je svi traže jer joj je na sva TRI mob-a bila prazna baterija pa se nikom nije mogla javit 2 dana. Kao nije vidila ni na internetu ni televiziji ni u novinama, nego se pravila blesava kad su je policajci našli na zeljezničkom kolodvoru i rekla da nema pojma da nju iko traži.

Eto to je ta heroina koja je skratila život onima kojima je stvarno stalo do nje a pogotovo materi. S ovim je dotakla dno dna i prišla sve moguće granice. Sad je vrime da svi saznaju ko je Kika ustvari i kakva je osoba. Žalosno.

Komentara 103

Avatar Pero2013
Pero2013
14:28 05.01.2014.

Jadna njena majka i ostala obitelj, sve ostalo je nebitno u ovoj priči!

PA
pancake
14:03 05.01.2014.

pametnom dosta.

KO
komicr
14:52 05.01.2014.

Za koliko se ljudi prijavi nestanak, pa o tome ni riječi u novinama ? A ovo kao nova serija Dila...tko je s kim i zašto i tko želi biti s nekim i zašto. Pa dragi mediji, prestanite biti mali naivni, kad vas svatko željan pažnje može nategnuti za nos i biti "popularan" nekoliko dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije