Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proveli istragu

Sestra Antonije Bilić ispitana zbog prijetnje policajcu

milijan brkić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
31.08.2011.
u 18:07

- Ne možemo dopustiti da itko u ovoj državi prijeti ikome, kazao je u Šibeniku Milijan Brkić

Milijan Brkić, zamjenik glavnog ravnatelja policije, indirektno je potvrdio, piše Slobodna Dalmacija, da je jedna od sestara Bilić pozvana na obavijesni razgovor nakon prijetnje policijskom službeniku.

- Zakon nije pisan niti za Milijana Brkića osobno, niti za bilo koga osobno. Zakon vrijedi za sve građane, pa tako i za sve osobe koje izriču ozbiljnu prijetnju bilo pismenim, bilo usmenim putem. U konkretnom slučaju, provedeno je krim-istraživanje, obavljen je razgovor i dostavljen je na odgovor nadležnom državnom odvjetništvu. Ne možemo dopustiti da itko u ovoj državi prijeti ikome, a pogotovo se ne može prijetiti službenim osobama koje obavljaju svoj rad u službi unutarnjih poslova, kazao je Brkić prilikom otvorenja nove zgrade krim-policije u Šibeniku.

Brkić nije propustio spomenuti kako je policija u konkretnom slučaju "napravila sve što nalažu pravila struke i postupanja u takvim slučajevima".

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Komentara 61

BC
BCA
21:58 31.08.2011.

zippo50 je napisao/la: ______________________ U čemu je to policija kompliciran sustav, ajde ti ko pravi policijot, objasni nam

PA
patuljčica..
18:32 31.08.2011.

Predlažem nadležnim policijskim službenicima i ministru da odmah izdaju nalog Antoniji Bilić da dotična ima da odmah sama sebe pronađe a ne da ovako za e.bava službene osobe. Ako to ne učini pozvati dotičnu na obavijesni razgovor, obaviti obavijesni razgovor i rezultate dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu.

OB
-obrisani-
19:59 31.08.2011.

Tko vjeruje policiji,taj pameti nema?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije