Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez svega
Povratak na članak

Šesteročlana obitelj iz Gunje živi u jednoj prostoriji

U međuvremenu Bećir je sa sinovima, ali i uz veliku pomoć prijatelja angažiranih u javnim radovima na području Gunje, osposobio jednu dvorišnu prostoriju gdje će do daljnjega provoditi dane

Komentari 4

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:43 24.11.2014.

Onaj tko ovo čita jako će se sažaliti na Bećka i njegovu obitelj. Ali, pria ima i drugu stranu, a to je da cijeli život žive na račun države, nikada nisu radili, samo su čekali poštara Stanislava da donese socijalu. I da, stara kuća je više sličila nečijoj boljoj staji.Protrajbali su sve što su imali, a sad država obnavlja kuću, nikada i nije imao kupaonicu. Poplava dobro došla, tja!

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
15:15 24.11.2014.

pitam se samo kako ih novinari pronađu!? Zašto malo ne krenu na drugu stranu sela, tzv. šokački kraj gdje ljudi se ne naslikavaju nego rade i ćute. A oni, mislim na Bećka i njemu slične od pomoći koju su dobilili pokupovali novije aute, kombije i švercaju s onu stranu Save. Puj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.