Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Povreda ugleda'
Povratak na članak

Šešelj tuži Tomislava Nikolića, a ovaj izbjegava sud

- Prošli put je tražio izuzeće suda, a jučer je imao drugi plan - da se ne pojavi tužitelj

Komentari 9

TH
thekurcula
20:05 11.04.2014.

Tomislav Nikolić je u jednom tenutku napravio dil preko američke ambasade u Beogradu i postao američki čovek u Srbiji. Ovi su ga onda doveli i do pobede na izborima i mesta predsednika Srbije. I sve je to u redu, Amerikancii to rade svuda svuda po svetu, da nije jedno malo ali. A to ali je Šešelj nekoliko puta postavljao na otvorenim sednicima na svom suđenju, i to je čuo svako ko je hteo da čuje. Ono što je Šešelj rekao, ukratko, i uprošteno, glasi: "Ako vi meni sudite za udruživanje radi zločinačke delatnosti, pa me trpate čak i u istu grupu sa Slobodanom Miloševićem, u čijim sam ja zatvorima proveo dosta vremena (pa mi nije onda jasno kako smo se to onda Milošević i ja udruđili), kako onda ne podignete optužnicu i protiv Tomislava Nikolića, aktuelnog predsednika Srbije, jer on je bio udružen sa mnom i radio je sve što sam mu ja rekao!?"

VL
Avatar Lt Rinas
Lt Rinas
17:38 11.04.2014.

Ovi su ukinuli radikale, a kad će HDZ u "ropotarnicu povijesti"?

VL
Avatar una12
una12
18:30 15.04.2014.

Kad pukne ljubav medju dva cetnicka ortaka :)

VL
Avatar angelkovich
angelkovich
16:58 11.04.2014.

treba da mu se sudi...kao četniku..(imaju dokazi,ovo nije uvreda) i kao kumu a i kao čoveku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.