Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Šešelj je dokaz da u Haagu nije suđeno ideji Velike Srbije

Šešeljev zahtjev za Velikom Srbijom 
do linije Virovitica-Karlovac-Karlobag, ostavio je brojne zločine na tim okupiranim hrvatskim prostorima

Komentari 3

PA
patria
20:08 12.11.2014.

Samo netko uistinu naivan može vjerovati da je Srbiji slučajno nekoliko godina usred Europe bilo dopušteno onakvo krvavo divljanje po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini koje je iza sebe ostavilo desetke tisuća izmasakriranih civila, ili da je to bila posljedica nekakve tobožnje velike snage i ugleda koju je jedna balkanska tada polupropala Srbija na čelu sa svojim nacionalkomunističkim voždom Miloševićem uživala u svijetu. Ja zapravo čak toliko niti ne mrzim ili osuđujem same Srbe zbog onoga što su bili napravili, jer ipak donekle mogu razumjeti njihovu osvajačku velikosrpsku pravoslavno-balkansku tradiciju i kulturu kao nešto što je ostavilo snažan i neizbrisiv pečat na njihov kolektivni mentalitet, a to je nešto na što većina prosječnih ljudi gotovo uopće ne može utjecati, ali sa druge pak strane nikako ne mogu oprostiti niti naći opravdanja za one europske i svjetske moćnike koji su potpuno svjesno i proračunato opravdavajući to svojim nacionalnim geopolitičkim stvarnim, ili samo izmišljenim interesima, usprkos svoj svojoj obrazovanosti, kulturi i visoko razglašenoj humanističkoj liberalno-demokratskoj tradiciji odlučili dopustiti i omogućiti Srbima gotovo nesmetano iživljavanje i provođenje svega onoga silnoga zla u ime ideje Velike Srbije koju su ti moćnici već bili prihvatili kao svršen čin. Zato je potpuno naivno i iluzorno očekivati pravdu i osudu ideje Velike Srbije od takvog soja ljudi.

VL
Avatar navijač
navijač
11:55 12.11.2014.

Pa velikosrpskoj ideji i politici se nije sudilo ni u Hrvatskoj , pa zašto bi i u Hagu ?

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:02 12.11.2014.

Seselj je prava Hrvatina...hehhehehehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.