Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZVOR' VODIKA

Senzacionalno otkriće u Albaniji: Ovo bi zauvijek moglo promijeniti energetsku tranziciju

10.02.2024.
u 21:20

Do sada se mislilo da se vodik može dobiti samo složenim kemijskim putem, ali izvor vodika pronađen je u rudniku Bulqizë u Albaniji

Ključne riječi

Komentara 6

TH
Thomas
07:11 23.02.2024.

Niko nece nikamo da ide da pljacka. Al ako neznash i nemas teknologiju za nesto bolje je da platis majstore za to. Ponekad i neznalice pogadaju jack pot loto. Primera imas kolko hoces. Najbolji ti je Beduini iz Saudi Arabijee nisu znali nisu imali nista od technologije ali su podjelili sa onima koji znaju i imaju technologiju. Suprotni primer ti je Venecuela na pocetku radila kao Beduini iz Saudije al su podlij vremena mislili da mogu uzet technologiju i bacit u jubre sve sto su potpisali i izbacit one koje do tada investirali u technologiju i ljudstvu vani. Od toga imas posve dvije drugacije reaultate. Saudi koji jedina imovina sto su imali bili su pesak i satori postali bogati a drugi i ako imaju najvece rezerve sveta u naftu mjesecna plata im je 10 & i najsiromasnija su zemlja u americkom continentu.

Avatar pendreck
pendreck
10:32 11.02.2024.

Vodik će zamjeniti plin, Njemačka u toj tehnologiji prednjači...zivila dekarbonacija

DU
Deleted user
07:21 11.02.2024.

Od turske preko grčke Albanije crne gore i Hrvatske je jedno veliko nalazište

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije