Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dostavili poziv

Seljaci: Ako nas Milanović ne primi u roku 24 sata, idemo u Bruxelles

seljaci (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
19.08.2013.
u 11:43

Poljoprivrednici su najavili kako blokada prometnica za sada ostaje do sutra, kada će na sastanku koordinacije u Novoj Gradiški odlučiti o daljnjim akcijama.

Predstavnici poljoprivrednika koji prosvjeduju danas dostavili su poziv za sastanak premijeru Zoranu Milanoviću i zatražili da ih premijer primi u sljedeća 24 sata.

Ako se premijer u zadanom roku ne očituje, najavili su kako će svoju bitku nastaviti pred Europskim parlamentom u Bruxellesu, pišu 24 sata.

U izaslanstvu udruga poljoprivrednika bili su predsjednik Udruženja seljaka Virovitičko-podravske županije Zvonko Pipić, predsjednik Sindikata hrvatskih seljaka Tomislav Pokrovac te predstavnici seljaka iz Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije Nikola Pajek i Nikola Babić.

Poljoprivrednici su najavili kako blokada prometnica za sada ostaje do sutra kada će na sastanku koordinacije u Novoj Gradiški odlučiti o daljnjim akcijama.

>> Seljake zaustavila policija! Odustali od odlaska u Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije