Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEŽERNE POZE

Selfie prije masakra: Napadač iz Nice snimao se u kabini kamiona kojim je gazio ljude

Bouhlel
Foto: Screenshot TF1
1/2
19.07.2016.
u 18:12

Jedan ga je rođak optužio da je pio i drogirao se, a informacije pronađene na njegovu mobitelu sugeriraju da je volio muškarce i žene

Pregledom mobitela ubojice iz Nice istražitelji su pronašli posljednje fotografije Mohameda Lahouaieja Bouhlela.

On je snimao selfieje na kojima se smije i zabavlja u kabini kamiona zajedno s još jednom osobom. Na jednoj fotografiji snimljenoj 12. srpnja Bouhlel pokazuje "srednji prst" i smije se. Na drugoj se fotografiji, snimljenoj dan poslije, ispred kamiona također smije i izgleda opušteno. Na jednoj od fotografija nalazi se i osoba koju je policija privela uz još šest drugih osoba.

Bouhlel, otac troje djece, kamionom se zaletio na ljude koji su prošlog tjedna slavili Dan pada Bastilje. U svojem je krvavom pohodu ubio 84 osobe, dok je ranio više od 200. Iako je odgovornost za napad preuzela Islamska država, ne zna se je li Bouhlel bio njihov pripadnik.

Jedan ga je rođak optužio da je pio i drogirao se, a informacije pronađene na njegovu mobitelu sugeriraju da je volio muškarce i žene. Također se navodi kako je imao i 73-godišnjeg ljubavnika.

Komentara 6

DU
Deleted user
18:50 19.07.2016.

Kao, je, pobio je 115 nedužnih Europljana uključujući i djecu, ali to se ne računa, jer nije pravi musliman jer pije i drogira se.

WO
Wolff
18:54 19.07.2016.

Zašto ne objavite da je troje ljudi iz njegove uže obitelji zatvoreno zbog sumnji za terorističke aktivnosti još 2008. godine te da je jedan od njih nakon izlaska iz zatvora otišao služiti u redovima Islamske države kako bi širio riječi Alahove, a drugi se možda nalazio u Francuskoj zajedno s ovime? --- "Three relatives of Mohamed Lahouaiej Bouhlel are Islamic extremists who were jailed in Tunisia. They are understood to be brothers and cousins of Bouhlel’s wife. Police sources said two of them were arrested in 2008 for training with weapons in the mountains. "(c)DailyMail

DI
dokazano.istinito
18:50 19.07.2016.

on je mislio da se osveti za ono sto se cini muslimanima svaki dan,od strane zapadnih drzava i rusije..on je bio slijep osvetom,za one bolnice,za djecu koju ginu svaki dan u bliskom istoku,od sofisticiranih bombi....ali on je po meni pogresio i sam se spustio u nivo morala onih (koji bombardiraju bliski istok) koji svakim danom ubijaju u ime nafte i zelje dominacije nad onima kojima ne daju razvitak,jer se boje istine ..dakle da on je ubojica koji je ubijao hladnokrvno,ali on je pojedinac,dok njegovom narodu i zemlji djeca umiru od sofisticiranih bombi po skolama,bolnicama ,i gladuju te ponizavaju ih kao sto su ranije cinili sa africkim narodima kolonizatori i robovlasnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije