Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Situacija nije dobra'

Šeks: Vidjet ćete vrlo brzo da sam aktivan u politici

Vladimir Šeks
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
26.05.2016.
u 08:43

Uglavnom, situacija nije dobra. Nemamo vlast koja kako treba funkcionira, rekao je Šeks.

Aktualne političke događaje na predstavljanju svoje knjige, "1991., moja sjećanja na stvaranje Hrvatske i Domovinski rat" koju je izdao Večernji list, komentirao je Vladimir Šeks, HDZ-ov doajen. 

Na novinarsko pitanje prati li dnevnu politiku iako sam više nije u aktivnoj politici, Vladimir Šeks je znakovito odgovorio: Pratim itekako, a da nisam u aktivnoj politici to ne bih rekao, vidjet ćete vrlo brzo da jesam, donosi HRT

Novinarima je kazao da događaje u državi, iako ih prati, ne želi komentirati jer bi mu trebalo više vremena. 

'Uglavnom, situacija nije dobra. Nemamo vlast koja kako treba funkcionira. Moraju se ljudi trgnuti, i jedna i druga strana i svi koji upravljaju Hrvatskom, jer ovo ne sluti na dobro', izjavio je Šeks. 

>> Karamarka od većih muka s Inom spasio Cvitanov tajming

Ključne riječi

Komentara 26

KR
kresimirn
09:14 26.05.2016.

hm.....jos uvijek imamo vladare iz mracnih kutaka ? i onda se cudimo kako zaostajemo i u financijskom i u moralnom smislu vec 50 godina

GO
golub
09:14 26.05.2016.

Zbog ovakvih Hrvati su prisiljeni napustiti Hrvatsku.

DO
doktorica
09:21 26.05.2016.

svojim"zakonima" je uništio Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije