Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantij
Povratak na članak

Šeks: Nisam se protivio odluci da se Polančeca izbaci iz stranke!

Odluka je bila jednoglasna, nikakvih disonantnih tonova nije bilo. Sada se pred našim očima odvija scenarij u kojem se pokušava prikazati kako postoji raskol u HDZ-u, kazao je Šeks.

Komentari 18

Avatar DucMan
DucMan
15:35 18.09.2010.

Šeks: \"Sada se pred našim očima odvija scenarij u kojem se pokušava prikazati kako postoji raskol u HDZ-u i nastoji se konfrontirati pojedine ljude iz vodstva stranke.\" --------------------------------------------------------------------- Jel\' da lažu Vladimire? U HDZ-u cvjetaju ruže, svi se idilično ljube i vole i nije ih panika što će se iz sveg ovog vašeg kriminalnog sranja izroditi. Zločinačka organizacija je i dalje stabilno, Kum je vani a Kuma ima stvari pod kontrolom. Prije treba vjerovati Šeksu i Jadranki na riječ, nego vlastitim očima i ušima. Baš me zanima hoće li Polancčec sve to preživjeti, znate kako je, zdravlje se pogorša taj tren. Ili se samo ozlijedi, ili... Tko zna.

VL
PI
Pippo9
15:51 18.09.2010.

Polančec i Nobilo izmišljaju stvari jer je vrh hdz-a jednoglasno donio odluku o izbacivanju Polančeca

VL
JA
jankoprekobrda
16:03 18.09.2010.

Seks je lopov nad lopovima u HDZ-u on za svaki lopovluk nadje pravno pokrice, omasti ce on uze prije nego li misli

VL
OB
-obrisani-
17:16 18.09.2010.

...deny, deny, deny..... Samo to opovrgavaj ispi-čuturo i drži se dobro plota bolje nego zakona jer bi se mogao rasuti po podu! Tebi vjerujem manje nego Andriji koji nikada ne laže osim što ponekad ne govori istinu...... P.S JBTE, ovomm VL-u je i.s.p.i.č.u.u.r.a neprimjerena riječ?? Koji jezični fašizam. Daj Admine oladi malo, ej!

VL
SA
sargu123
17:21 18.09.2010.

Laži, laži, laži meeee , ti me lažeš najboljeeeee......... AJMO Šeki ....... Tvoj te pokojmi sin s visoka gleda ! GADE !\"

VL
Avatar jovanhovan
jovanhovan
17:32 18.09.2010.

O Šeksu se ionako zna da dolazi iz polarnih krajeva! Ali ako ćemo o kriminalnim organizacijama onda ih ima dosta u lijepoj našoj. A na neke će red doči ipak malo kasnije. Sve u svoje vrijeme kmerovi:

VL
PI
Pippo9
17:35 18.09.2010.

Predsjedništvo stranke je jednoglasno donijelo odluku o izbacivanju tako da ovakve podvale Polančeca i Nobila neće uspjeti

VL
SA
sargu123
17:42 18.09.2010.

Kad već Vlaisavljevićka to ne želi, nek nam Vllad Shequ objasni gdje je nestalo žito iz Đakovštine !?

VL
OB
-obrisani-
17:44 18.09.2010.

Šeks: Nisam se protivio odluci da se Polančeca izbaci iz stranke ali sam se protivio tome da naš bivši šef pobjegne za SAD i ostavi nas tijesne suradnike koji smo zajedno jamili, zbrinjavali se i obmanjivali hrvatine kako smo sjajnii i super na Balkanu gdje moramo lagati dalje i ohrabrivati nezadovoljan narod !

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
17:54 18.09.2010.

Sada se pred našim očima odvija scenarij u kojem se pokušava prikazati kako postoji raskol u HDZ-u i nastoji se konfrontirati pojedine ljude iz vodstva stranke... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ..raskol postoji i neznate kako suzbiti raskol jer ste se, osim cijeloj HR,, zamjerili vlastitom članstvu,svojim (ne)djelima,bahatošću,pljačkom,krađom,neradom,sustavnom prodajom i zaduživanjem zemlje... ako dođe do pravog raskola sigurno će Šeksonja biti jedan od aktera jer će pokušati ostvariti svoj san-da bude predsjednik stranke,Vlade,Sabora ili Države. Nikada nije bijo predsjednik jer je pok.F.Tuđman to izričito tražijo \"Šeks NE\" a svi znamo zašto.

VL
PI
Pippo9
18:44 18.09.2010.

Predsjedništvo stranke je jednoglasno odlučilo o izbacivanju Polančeca a sve ostalo su izmišljotine

VL
OB
-obrisani-
19:03 18.09.2010.

Ovo je tek pocetak. Cekajte dok stvarno krene Hyppo banka, pa Haag, pa Ina i Pliva, hoteli, donacije i na kraju oruzje. Sve ce doci na red i na kraju ce istina leci tako cista i tako jednostavna. I onda cemo moci dalje.

VL
OB
-obrisani-
19:29 18.09.2010.

Jedno je rješenje jedino moguće svi za HSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

VL
OB
-obrisani-
19:37 18.09.2010.

@18.09.2010. u 19:29h lib je napisao/la: Jedno je rješenje jedino moguće svi za HSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP ************************************************************ A koji to: HSP, HSP-AS, A-HSP, HČSP, HŽBLJSP.......? Znaš što ja mislim, ja mislim da bi za desnicu bilo najbolje rješenje da se ujedini pod rukovodstvom trokuta Jaca-Srb-Stanimirović. Pa da ih pometemo svih skupa iz politike......

VL
SA
sargu123
20:48 18.09.2010.

Do sada se govorilo : Lažeš ko Hebrang ! Šeki, Šeki , bojim se da ćeš preuzeti primat !

VL
OB
-obrisani-
20:57 18.09.2010.

\"- Odluka je bila jednoglasna, nikakvih disonantnih tonova nije bilo. Sada se pred našim očima odvija scenarij u kojem se pokušava prikazati kako postoji raskol u HDZ-u i nastoji se konfrontirati pojedine ljude iz vodstva stranke. Posebno se nastoji prikazati da postoji razmimoilaženje i konflikt između mene i predsjednice stranke Jadranke Kosor. Nikakvog sukoba nema, to je samo prizivanje onih koji bi to priželjkivali - ustvrdio je Šeks u Osijeku.\" Pametnom dosta. Ali budale ne vjeruju njemu nego nekim imaginarnim \"izvorima koji se nemogu objelodaniti\". Jedina steta je da se VL priblizava niskoj novinarskoj razini gnojnog Jutarnjeg Lista koji se izricito bavi izmisljanjem raznoraznih \"afera\". Da Nikola Sever ima imalo novinarskog i ljudskog integriteta trebao je sam napisati ovaj clanak uz dodatnu ispriku citateljima za lazi koje je dan prije napisao.

VL
OB
-obrisani-
21:10 18.09.2010.

Splićanin zar si umobolan piše HSP, samo je jedan Hsp a sve su drugo priljepci

VL
TU
Tuce
12:25 19.09.2010.

-odluka je bila jednoglasna; ovo me podsjeca na davne komunisticke dane sve su odluke donosene jednoglasno a ko je bio protiv Goli otok.Pitam vas jeli ovo demokratija gdje odlucuje samo jedno bice a da drugi nesmiju ni progovorit ili je ta demokratija prepisana iz Titovih udzbenika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.