Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava o novom glavnom državnom odvjetniku
Povratak na članak

Šeks: Cijeli je postupak izbora novog glavnog državnog odvjetnika ispod razine izbora kućnog savjeta

HDZ-ovac je prigovorio jer Vlada uz prijedlog imenovanja nije uputila ni jednu rečenicu obrazloženja zašto to radi, pa je zaključio da je to zato "jer bilo što, što bi premijer rekao, ne bi prikrilo temeljnu činjenicu da nije Bajića predložio zbog osobnog kaprica"

Komentari 2

Avatar WindFucker
WindFucker
20:23 06.03.2014.

Ja novom državnom odvjetniku (bez obzira tko on bio) želim da ima potrebu imati cijelu vojsku tjelohranitelja. Od sveg srca.

VL
Avatar tajar
tajar
20:44 06.03.2014.

Prvo Jutarnji saznaje od svojih nekih "izvora bliskih vladi", da Bajić odlazi i da će glavni državni odvjetnik biti Dinko Cvitan i sad će se to i ostvariti. Odluka je pala, Zoki odlazi "down under" i nema više diskusije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.