Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježba preciznosti

Sega predstavila Toylet, videoigru s uriniranjem za 10 tisuća kuna

Igor Flak
Foto: Boris Šćitar
1/2
19.01.2012.
u 16:46

Toylet se sastoji od zaslona i kontrolera u obliku kipića dječaka koji urinira. Zadatak je što bolje pogoditi pisoar.

Segi je trebalo tri godine da svoju ideju o videoigri s uriniranjem pretvori u stvarnost, no čekanje se isplatilo. Zasad u igri mogu uživati samo u Japanu, gdje su je kupili vlasnici brojnih kafića i restorana, prenosi Reuters.

Toylet, kovanica engleskih riječi za igračku i toalet, sastoji se od zaslona i kontrolera u obliku kipića urinirajućeg dječaka. Zadatak igrača je da uz pomoć kontrolera što bolje pogodi metu – pisoar, a rezultat se uz zanimljive animacije pojavljuje na zaslonu.

Sve to stoji 150 tisuća jena, to jest više od 15 tisuća kuna, što znači da ciljana publika nije masovno tržište, nego ljudi poput vlasnika lokala. Njima će se svakako svidjeti i infracrvena kontrola mlaza koja jamči da im gosti u lokalu neće napraviti kaos.

– Isprva smo mislili da će se igra svidjeti samo mladima, no svjedočimo fenomenu da u njoj uživaju svi, bez obzira na godine – rekao je glavni planer razvoja konzole Hirotaka Machida.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije