Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljena
Povratak na članak

Šefica računovodstva Dječjeg vrtića Sisak oštetila grad za 2,8 mil. kuna

Komentari 3

19
1995josip
21:43 03.03.2015.

Ima u Sisku toj. županijskoj firmi ljudina koji ima diplomu sumnjivog sadržaja, falš diploma zbog koje je dobio otkaz u policiji ! Bivša županica ga je postavila U direktorsku fotelju bez obzira na navodno lažnu diplomu , jer ove uu nadzorne odbore je postavila bivša županica tako da se nisu bunili kada su birali direktore ! U SMŽ skupštini se za ruke drže hsp i sdp, imaju rukicu više i novi župan Ivo Žinić ga za sada ne može smijeniti . Treba provjeriti sve te diplome u gradskim i županijskim firmama .

VL
DU
Deleted user
07:29 04.03.2015.

Nije to ništa novo. Sve te gradske firme uz blagoslov čelnika lokalne samouprave služe za izvlačenje love iz proračuna. U mjestu našeg ministra za limenke i plastične boce direktorica vrtića koristi poslovnu karticu za sebe i svoju familiju. Baš me zanima kuda direktorica vrtića toliko treba putovati i šta kupovati da joj treba poslovna kartica. Stalno govorim da kod nas svatko tko je blizu love krade.

VL
GU
gustirna
18:06 03.03.2015.

Zar je stvsrno 2013. bio hadeze na vlasti u sisku.....crvena lopovsko lazljiva mafija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.