Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEOGRAD

Šef srbijanske diplomacije Vuk Jeremić podnio ostavku?

jeremic
Davor Puklavec/Pixsell
19.09.2010.
u 20:09

"Danas" je jutros najavio da će "predsjednik Boris Tadić razgovarati s šefom diplomacije Vukom Jeremićem

BEOGRAD - Nekoliko portala u Srbiji i BiH danas su objavili neslužbenu informaciju da je šef srbijanske diplomacije Vuko Jeremić odnio ostavku. Vodeći dnevnici u Srbiji nisu prenijeli ovu vijest osim što je "Danas" jutros najavio kako će "predsjednik Boris Tadić razgovarati s šefom diplomacije Vukom Jeremićem, odmah po njegovom povratku iz New Yorka, o tome da li će doći do promjene na čelu Ministarstva vanjskih poslova".

- Vuk Jeremić je ostavku podnio nakon konzultacija s predsjednikom Srbije Borisom Tadićem, kao što je u pojedinim beogradskim medijima ranije najavljeno, nakon povratka srbijanskog šefa diplomacije iz New Yorka. Podsjetimo, Jeremićevu ostavku ovih dana su zahtijevali opornebi LDP i NS, a i lider naprednjaka Tomislav Nikolić kazao je da će zahtijevati da premijer Mirko Cvetković i ministar vanjskih poslova odu s funkcija u slučaju "poraza"srbijanske rezolucije u UN" - saznaju bhdani.ba pozivajući se na dobro obavještene diplomatske izvore u Beogradu.

Vuk Jeremić je, na zasjedanju Skupštine Srbije 26. srpnja, izjavio kako je spreman "snositi posljedice" ukoliko zastupnici u skupštini to zatraže.

Ključne riječi

Komentara 39

BE
besliciv
22:36 19.09.2010.

pa ko ce sad bre da brani Kosovo? lol

ČI
Čiko121
21:49 19.09.2010.

Neka ga voda nosi!

KU
kumajela
21:58 19.09.2010.

....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije