Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrali milijune
Povratak na članak

Šef Hrvatskih šuma osnovao tvrtke pa im prodavao drva

Davor Fekete naložio je tvrtkama da isplate 1,8 milijuna kuna pozajmica koje su na kraju završile u njegovu džepu

Komentari 5

DU
Deleted user
07:04 07.05.2015.

Potpuno je nevažno u čije doba je započela i/ili završila krađa, utaja, afera i td. Ono što građane Hrvatske zanima je; kada će napokon osim maratonskih suđenja (koja mi financiramo) netko od lopova vratiti novce u proračuna? Kada će nekiki ljudi i njihove obitelji koje su se okoristile krađama, konačno ostati bez ičega nakon što vrate Samo Dio ukradenog? Ukratko; Kada će pravosuđe postati učinkovito?

VL
IV
Ivanveliki
07:41 07.05.2015.

to je samo kod nas moguće. Ukradeno preko 15mil kn, a godisnja izvješća štimala i nitko ranije nije bio prozvan na odgovornost. Da su bar jedini, ali nisu! Da su takvi i slični slučajevi od pocetka procesuirani i debelo kažnjavani, danas bi svi bolje živjeli!

VL
R0
R00kie
22:17 06.05.2015.

opet afera u vrijeme HDZ

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:09 07.05.2015.

Banana HR, tvorevina od države, je eldorado za pljačku i mafijaše. Sve što rade to zakukulje u nekakve zakonske okvire i mažnjavaju nemilice. Sud i sudstvo je ionako korumpirano, polcija hapsi sitnu ribu jer do veliki ne mogu ni prismrditii ( oni to sve čine "po zakonu ) i pljačka cvijeta. A kako bi sve što više i bolje zamaglili tu i tamo se obave neka kozmetička suđenja s minornim presudama pa opet sve nanovo. Sitnozubima je i dalje sve potaman i sve im je ravno do mora.

VL
PE
Pemac49
08:44 07.05.2015.

Hoce li uskoro Goli Otok da pocne primat te lopove !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.