Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto ne stižu ruski poduzetnici?
Povratak na članak

HGK: Ruski forum otkazan u listopadu i to nema veze s politikom

Veleposlanik Azimov rekao je da ruski poduzetnici nisu bili zainteresirani doći u Hrvatsku jer se ne slažu s europskim režimom sankcija

Komentari 10

Avatar babas
babas
19:38 28.11.2016.

Kakvi su hrvatsko ruski odnosi najbolje govori zadnji Putinov posjet regiji,iz Ljubljane je samo preletio preko Zagreba do Beograda.Bez dobrih političkih odnosa nema ni gospodarske suradnje,a mi već godinama nemamo niti veleposlanika u Moskvi.

VL
NI
nikotapi
17:13 28.11.2016.

Drzava treba pustit gospodarstvo da radi samo, vec smo se uvjerili bezbroj puta da nasima tako bolje ide!!! Ne mjesat politiku

VL
BI
biatch45
19:10 28.11.2016.

Mislim da se politika ne bi trebala miješati u gospodarske i međunarodne odnose

VL
VA
vanilija
10:06 29.11.2016.

a sa takvim marijonetama koje nas vode,poput plenkija, ko ko, burilovića i društva što smo od eu i usa dobili osim salmonele i crnog petka?? što mi imamo od njihovih interesa i njihovog tržišta? zato nam građani i kopaju po kontejnerima, firme propale, tvornice zatvorene, l ljudi na ulici, da upravo zbog zbog takve nepromišljene politike i naših lutaka! svako tržište nam je važno, a kamoli ne beskrajno ogromno rusko tržište. ovakvim lupetanjima svakodnevno uništavate šanse naših poduzetnika, našeg seljaka i hrvatskog proizvoda. o turizmu da i ne govorim!

VL
VA
vanilija
09:51 29.11.2016.

naravno da ima veze sa politikom te da gospodarstvo ovisi o politici kakva se vodi, al luka burilović dolazi iz hdz-a i zastupa njihove interese umjesto interesa hrvatskog gospodarstva. žalosno da za takvu politiku i takvu hrvatsku gospodatsku komoru građanii i gosoodarstvenici izdvajaju silne novce da bi se oni na naš račun dobro provodili i jos ovako lupetali! isti je bio i nadan. naravno da sankcije rusiji nisu u interesu hrvatskog gospodarstva, probitka na rusko tržište i da tu hrvats ko gospodarstvo gubi zbog nekih tuđih interesa i fotelja!

VL
Avatar think pink
think pink
17:51 28.11.2016.

"Neugodno smo iznenađeni smo stavljanjem ovoga gospodarskoga događaja u politički kontekst" - smo smo smo

VL
MI
midget
21:05 28.11.2016.

MiIslim da ne postoje Hrvatsko-Ruski odnosi. Postoje samo EU-Ruski odnosi a mi se ili možemo ponašati prema pravilima koje smo potpisali ili kao Engleska izač iz EU. To što bi se neki u zemlji žele "igrati" sa Rusima ne trebaa zanemariti nego te i tekve treba istražiti jer rusima je mito sastavni dio troškova i financijskog izvještaja svake kompanije!

VL
DO
domljani
06:33 29.11.2016.

hrvati nemaju ništa pametno prodati rusima, pa nema ni potrebe za gospodarskom suradnjom

VL
MM
mmkovac82
07:30 29.11.2016.

tipično rađenje senzacije iz ničeg, kod nas se uvijek sve mora dovesti u politički kontekst, pustite poduzetnike da rade svoj posao

VL
MO
mobileman
21:27 28.11.2016.

Svaka čast Plenkiju. Rusi su okupirali dio Ukraine i to treba jasno i glasno isticat! A gospodarska suradnja Hrvatske sa Rusima pored Srba je ionako osuđena na propast!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.